Târgu-Mureş:Prima expoziţie cu fotografii de nuntă poate fi vizitată la Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima expoziţie realizată exclusiv cu fotografii de nunţi din România, este găzduită începând de azi de MureşMall. Sergiu Cioban, unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi din oraş, va expune un total de 21 de cadre artistice de la nunţile la care a fost prezent în ultimii ani. Pozele vor fi expuse pe toate cele trei etaje ale centrului comercial, al cărui flux de vizitatori depăşeşte cifra de 3.000 de persoane, zilnic.

Fiind un oraş care abundă de fotografi, e dificil pentru cei care sunt în meserie de mult timp să găsească modalităţi inovatoare de a atrage publicul către expoziţii de profil. Sergiu Cioban poate fi considerat un profesionist în domeniu, activând de peste 6 ani, fiind pasionat de portrete, dar şi de fotografiile de nuntă. Ultimele, pentru că transmit sentimente puternice atât celor care o alcătuiesc, în fapt, mirii, cât şi celor care le privesc obiectiv din afară.

Sunt de părere că omul face poza. Dacă fotografiile nu sunt „vii”, ele nu au farmec, nu prezintă interes. Acesta este motivul pentru care mă axez pe aceste ramuri ale fotografiei. Aştept un număr cât mai mare de vizitatori în Mall care să îmi vadă lucrările şi totodată să înţeleagă frumuseţea acestei arte”, spune fotograful.

Expoziţie – premieră naţională

De astăzi şi până la sfârşitul lunii septembrie, în Mureş Mall vor fi expuse 21 dintre cele mai reuşite fotografii artistice de nuntă realizate de Sergiu Cioban în ultimii ani. Este pentru prima dată în România când se organizează o expoziţie axată pe această ramură a fotografiei, una care a cunoscut o dezvoltare majoră în ultimii ani.

De patru ani mă ocup de fotografiile de nuntă şi pot spune că a devenit o pasiune pentru arta profesiei. Fiecare nuntă are propria poveste de dragoste, propriul scenariu şi rămâne vie în timp prin intermediul fotografiilor. Aici (în fotografia prezentată de Sergiu n.r.), pot fi văzuţi Alin şi Florina, din Târgu-Mureş, căsătoriţi în data de 9 mai, anul curent. Toate cele 21 de poze au un bagaj uman şi personal de excepţie”, declară fotograful.

Vernisajul expoziţiei va avea loc în această seară, de la ora 19.00, fiind invitaţi toţi apropiaţii lui Cioban, atât din lumea fotografiei, cât şi din cea virtuală, mureşeanul deţinând două bloguri fotografice apreciate pe plan local, http://www.sergiucioban.blogspot.com/ şi http://www.cscweddings.blogspot.com/. Intrarea la vernisaj, cât şi vizitarea expoziţiei va fi liberă, fiind deschisă publicului zilnic între orele 10.00 şi 22.00.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite