Târgu-Mureş: Premiul cel mare la Loto 6/49 a fost jucat la o agenţie de pe Bulevardul Pandurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriella Varro i-a purtat noroc mureşeanului care a câştigat potul cel mare la Loto 6/49
Gabriella Varro i-a purtat noroc mureşeanului care a câştigat potul cel mare la Loto 6/49

Funcţionarele agenţiei se bucură că i-au purtat noroc fericitului câştigător şi speră ca numărul celor care joacă la Loto să crească.

Mureşencele Gabriela Varro şi Melinda Peter, funcţionare ale agenţiei Loto de pe Bulevardul Pandurilor i-au purtat noroc unui mureşean, care a câştigat la extragerea Loto 6/49 de duminică suma de 3.034.602,94 de lei. Vestea că biletul câştigător a fost jucat la agenţia din cartierul Tudor Vladimirescu s-a răspândit repede şi numărul celor care au venit să joace un bilet aici a început să crească.

Mâna norocoasă

Gabriela Varro lucrează de 11 ani la această agenţie, iar de-a lungul timpului a adus noroc multor mureşeni. „Am un client de 85 de ani, care umbă în cârje, dar joacă de ani de zile la Loto. Acum doi ani a câştigat la Joker cu un bilet jucat în agenţia noastră şi chiar dacă are o agenţie mai aproape de casă, vine la noi să ia bilet. Anul acesta a câştigat iar 17 milioane de lei vechi tot la Joker şi era foarte bucuros că şi-a putut monta o centrală de apartament şi i-a ajutat pe nepoţi. Acum vine zilnic pe la noi şi tot aşteaptă să mai câştige pentru că vrea să meargă la Băile Felix”, spune râzând funcţionarea.

Chiar dacă agenţia are clienţii ei fideli, atunci când suma pusă în joc creşte, numărul celor care vin şi cumpără bilete se măreşte simţitor. „Avem clienţi de toate vârstele, de la copii până la pensionari. Oamenii se bucură de orice sumă câştigată, fie ea cât de mică. Săptămâna trecută a venit cineva să-mi spună că a câştigat aproape 500 de lei şi mi-a mulţumit. Asta e cea mai mare satisfacţie a mea”, spune Gabriela Varro.

De-a lungul timpului, funcţionara norocoasă a mai vândut bilete care au adus câştiguri mari. „În primăvara aceasta s-au mai câştigat 38.000 de lei la Noroc, tot cu un bilet cumpărat de la noi, iar anul trecut un mureşean a luat potul cel mare la 5 din 40”, precizează funcţionara.

Câştigătorul necunoscut

Deşi biletul câştigător de duminica aceasta a fost jucat la Agenţia unde lucrează, nici Gabriela Varro şi nici colega sa nu-l cunosc pe câştigător. „Nu ştiu cine e, dar sunt foarte curioasă să aflu. Oricum, dacă a câştigat la două categorii înseamnă că trei numere au apărut atât în varianta câştigătoare cât şi în alta, deci e posibil să aibă nişte numere pe care le joacă des”, spune funcţionara.

Potrivit acesteia, mulţi mureşeni joacă acelaşi set de numere pe fiecare variantă de ani de zile, dar sunt şi alţii care merg pe noroc şi aleg numerele pe loc.

Cât primeşte câştigătorul?

Potrivit unei Ordonanţe de Guvern din acest an sumele mai mari de 600 de lei câştigate la Loto vor fi impozitate cu 25%, deci va primi în mână aproximativ 2.275.000 de lei.

Câştigătorul mureşean are termen un an de zile pentru a-şi ridica banii de la sediul central al Loteriei Române din Bucureşti. Numerele norocoase la extragerea din 3 octombrie au fost 38,2,5,25,27 şi 11.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite