Târgu-Mureş:Premii în bani pentru plata cu cardul a impozitelor locale la Târnăveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria municipiului Târnăveni speră să îşi rotunjească bugetul local încurajându-şi contribuabilii să îşi plătească rapid impozitele. Până în 31 martie, toţi locuitorii micuţului oraş mureşean care îşi plătesc dările locale cu cardul la ghişeele Primăriei pot primi un bonus constând în contravaloarea impozitelor, dar nu mai mult de 250 de lei.

Valoarea totală a premiilor oferite de Primăria Târnăveni este de 1.250 de lei. „Am iniţiat această campanie deoarece avem nevoie de cât mai mulţi bani pentru bugetul local şi ne bazăm pe faptul că oferind premii târnăvenenilor vom atinge targetul fixat de 100% din sumele datorate de cetăţeni. Ne bazăm pe reuşita iniţiativei mai ales că anul trecut am primit 80% din bani fără asemenea avantaje oferite contribuabililor. Punem la bătaie cinci astfel de premii, în valoare de maxim 250 de lei, iar semnalele pe care le-am primit de la localnici sunt pozitive”, ne-a declarat primarul oraşului, Matei Alexandru Adrian.

Acesta a mai precizat că avantajele plăţii cu cardul a impozitelor constau în siguranţa cu care sunt realizate tranzacţiile şi în faptul că nu se percepe comision. În plus, este mult mai comod pentru orice locuitor al Târnăveniului să efectueze plăţile respective fără a mai trece pe la bancomate.


Premiere prin tragerea la sorţi


După finalizarea campaniei de plată cu cardul a impozitelor locale, cei cinci norocoşi vor fi stabiliţi în urma unei extrageri realizate public, în data de 5 aprilie. Din cei 26.700 de locuitori ai oraşului, mai mult de jumătate sunt prezenţi în evidenţa autorităţilor locale ca şi contribuabili. Aceştia sunt aşteptaţi zilnic la ghişeele Primăriei între orele 9.00 şi 17.00 pentru plata impozitelor.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite