Târgu-Mureş: Premii de 7.500 de lei pentru asociaţiile de proprietari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria provoacă cele 1.000 de asociaţii de propriateri din oraş la concurs.  Ajunsă la ediţia a VI-a, competiţia „Natura pentru viaţă” se adresează tuturor asociaţiilor de proprietari, care şi-au amenajat spaţiul verde din jurul blocurilor.

Astfel, o comisie de evaluare,  condusă de primarul Dorin Florea, alături de alţi reprezentanţi ai primăriei, va monitoriza începând din luna iunie şi până la toamnă toate plantările executate de membrii asociaţiilor de proprietari înscrişi în concurs. De asemenea, va fi atent verificată şi întreţinerea rodurilor de flori, arborilor şi arbuştilor. Cele mai atrăgătoare spaţii verzi vor fi premiate.

Pentru acest an consilierii locali au votat accordare a 11 premii, printre care cinci menţiuni, un premiu de continuitate, de iniţiativă şi de iniţiere, în valoare totală de 7.500 de lei. Premiul cel mare va fi de 1.200 de lei.

Fiecare asociaţie de proprietari câştigătoare va primi din partea primăriei material dendrofloricol. Anul trecut la concurs s-au înscris 13 asociaţii de proprietari.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite