Târgu-Mureş: Poştaşii s-au întrecut în pas de marş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circa 70 de factori poştali din tot judeţul s-au întrecut, de dimineaţă, la Marşul Poştaşilor. La compeţiţia aflată anul aceasta la cea de a 34-a ediţie, au fost prezenţi peste 200 de angajaţi ai Companiei Poşta Română care au venit să îşi susţină colegii.

Startul s-a dat în Cetatea Medievală din Târgu-Mureş. Femeile au avut de parcurs 2.500 de metri în pas de marş, iar bărbaţii 3.000 de metri. Câştigătorii de la ambele categorii se vor clasifica la faza regională a concursului, care se va desfăşura la Braşov. Dacă vor ieşi învingători şi aici, poştaşii mureşeni vor avea şansa să meargă la faza naţională şi chiar la Balcaniadă.

„Pentru cei care vor scoate cel mai bun timp la competiţia de astăzi am pregătit şi premii, constând în diplome şi cupe, dar şi în bani. Astfel premiul I este în valoare de 70 de lei, premiul II de 50 de lei şi premiul III de 30 de lei”, a precizat Eugen Crişan, directorul Oficiului Judeeţan de Poştă Mureş.

Printre concurenţi s-a numărat şi Mihai Haja, de 51 de ani din Regin. „Sunt angajat de 19 ani la Poşta Română şi am participat aproape în fiecare an la marş. Anul trecut am luat locul I pe judeţ  şi locul şase la etapa regională. Sper să câştig şi acum, chiar dacă nu m-am pregătit în mod special. În fiecare zi parcurg câţiva kilometri pe jos, datorită serviciului“, a spus bărbatul.

Oficiul Judeţean de Poştă Mureş are 1.000 de angajaţi.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite