Târgu-Mureş:Portret-Mihaela Grebenar garantează o nuntă ca la carte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşeanca organizează nunţi şi aniversări, fiind responsabilă cu buna reuşită din toate punctele de vedere a evenimentelor sale.

Nunta e cel mai important eveniment din viaţa unui cuplu, un moment care trebuie să fie perfect, pentru a prevesti un viitor pe măsură. Mihaela a înţeles asta în momentul nunţii ei şi a decis să îşi dezvolte o afacere din acest domeniu. „La 27 de ani m-am căsătorit şi pot spune că m-am ocupat singură de fiecare detaliu al organizării. Am ales invitaţiile, am stabilit vestimentaţiile, restaurantul unde a avut loc petrecerea... ce mai, absolut tot. Dar am fost singură nu pentru că ceilalţi nu ar fi vrut să mă ajute, ci pentru că eu am vrut să mă ocup de tot, până la fiecare detaliu. De mică visam la nunta mea şi vroiam să fie totul perfect, astfel că aveam antrenament şi mi-a fost simplu să mă ocup de toate”, mărturiseşte tânăra. La un an de la nuntă, Mihaela şi soţul ei au plecat la muncă în Spania, unde au lucrat la un hotel. Săptămânal erau organizate nunţi sau petreceri tematice în restaurantul din incintă. „Eu şi soţul am lucrat ca recepţioneri la Hotelul Alacant, din Alicante. Fiind cotat la trei stele, era preferat de spaniolii de clasă mijlocie pentru nunţi, mai ales că le oferea oaspeţilor din alte oraşe posibilitatea să se cazeze timp de o noapte sau două. În Spania se respectă cu stricteţe tradiţiile, iar oamenii se distrează aproape la fel, de fiecare dată. Seamănă foarte mult obiceiurile de acolo cu cele de aici şi am profitat de acest lucru în momentul în care m-am întors în ţară”, spune Mihaela.

Nunţi de neuitat

În urmă cu trei ani, Mihaela şi-a deschis propria firmă specializată pe organizarea de evenimente. „Prima dată m-am ocupat de nunta unei prietene, apoi de cea a alteia şi uşor uşor mi-am creat o clientelă serioasă, căci lumea a apreciat munca mea şi a dus vestea mai departe. Alin, bărbatul meu, lucrează în continuare în Spania, astfel că obişnuiesc în fiecare lună cu nunţi să lucrez câte trei săptămâni, iar una să o petrec în Spania. Aşa îmbin utilul cu plăcutul, ca să glumesc puţin”, afirmă mureşeanca. De când s-a apucat de organizat nunţi, Mihaela a cunoscut oameni de toate felurile, fie extrem de pretenţioşi, fie oameni care îi acceptă fără să clipească toate propunerile. „Îmi place să lucrez cu oamenii şi să îmi dau seama rapid cam ce le pot oferi şi cum îi pot mulţumi. Am cataloage întregi cu rochii de mireasă, costume de miri, ornamente, plus relaţii cu mai multe restaurante din oraş, pentru a asigura un meniu perfect. Pot spune că îi mulţumesc până şi pe cei mai pretenţioşi clienţi şi până acum nu am avut nici măcar o nuntă nereuşită”, spune Mihaela Grebenar.

Profil

Născută
21 august 1976, la Târgu-Mureş

Activitate
Organizatoare de evenimente

Educaţie
Liceul Sanitar din Târgu-Mureş

Stare civilă

Căsătorită

Ce-i place
 „Îmi plac oamenii, mă simt în largul meu atunci când sunt alături de prieteni, rude sau clienţi. Va părea ciudat ce zic, dar îmi place stresul implicat de organizarea unui eveniment special, fie că e vorba de o nuntă sau o aniversare”, spune Mihaela.

Ce nu-i place
„Nu suport să pierd. Sunt o persoană foarte ambiţioasă şi îbişnuiesc să nu mă dau bătută niciodată. Nu îmi place când plouă şi nu îmi plac persoanele care copnsumă prea mult alcool. E nevoie de moderaţie în tot”, mărturiseşte tânăra.

Întrebări şi răspunsuri


Cât costă organizarea unei nunţi?


M.G.: Depinde de mulţi factori. Mi întâi de toate, cu cât nunta e mai mare, adică e cu mai mulţi invitaţi, cu atât e mai scumpă, să zic aşa. Organizarea unei nunţi nu foarte luxoase, cu aproximativ 100 de invitaţi, costă în jur de 20 - 30.000 de lei, dar depinde de mulţi factori.

Care a fost cea mai reuşită nuntă a ta?


M.G.: Chiar anul acesta, în Reghin, m-am ocupat de nunta unei verişoare, acesta fiind cadoul meu de nuntă. Nu a fost spectaculoasă, dar lumea s-a simţit bine. Chiar se vedea că oamenii prezenţi erau fericiţi, iar asta m-a făcut să consider nunta ca un real succes.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite