Târgu-Mureş:Portret-Elena Dobre, modelul pasionat de unghiile frumoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşeanca a participat la concursuri de frumuseţe şi prezentări de modă, iar acum se pregăteşte pentru o carieră în cosmetică.

În urmă cu 7 ani, Elena a participat la o preselecţie pentru o şedinţă foto, iar pozele urmau să fie publicate într-o revistă naţională. ”Am avut mari emoţii şi asta s-a simţit. La 18 ani, fără experienţă, nu m-am descurcat prea bine. Dar mi-a plăcut senzaţia de a fi în centrul atenţiei. Am decis să mă apuc de modelling”, recunoaşte fata. După nici două luni, defila pe podium. A fost plăcută de reprezentanţii unei agenţii din Ardeal la şedinţa foto şi a devenit model cu acte în regulă. De atunci şi până acum, tânăra a participat la concursuri de miss, obţinând de patro ori titlul ”suprem”, prezentări de modă şi şedinţe foto, inclusiv în Italia şi Ungaria. ”Mi-am depăşit foarte uşot emoţiile, în timp. Am ajuns să mă simt în largul meu atunci când prezentam haine, pe catwalk. E o senzaţie unică, indescriptibilă... practic te simţi cu adevărat femeie când eşti admirată, când blitz-urile aparatelor foto sunt pe tine”, spune Elena.

Adoră unghiile frumoase

În paralel cu modellingul, mureşeanca şi-a dezvoltat o pasiune mai veche. Îi place să decoreze unghiile cu motive florale, îi place să machieze şi, practic, tot ce ţine de cosmetică. În dese rânduri ea a fost cea care îşi pregătea colegele de podium pentru prezentări: le vopsea unghiile, le machia şi le tapa părul, pregătindu-se, parcă, din timp pentru o următoare carieră.”Prea mulţi ani de modelling nu prea mai am, deoarece sunt mai aproape de 30 de ani decât de 20 şi trebuie să mă gândesc la o alternativă. Am început deja discuţiile pentru un spaţiu în Târgu-Mureş, astfel că dacă nu anul ăsta, în 2011 sigur îmi voi deschide un salon de cosmetică de care mă voi ocupa doar eu. Va fi un vis devenit realitate”, mărturiseşte elena Dobre.

Profil

Născută

24 martie 1985, la Târgu-Mureş

Activitate
Model

Educaţie
Universitatea Petru Maior

Stare civilă
Necăsătorită

Întrebări şi răspunuri
Care a fost cel mai strălucitor moment ca model?


E.D.: Nu voi uita niciodată când am prezentat lenjerie intimă în Italia, la Firenze. Mama mea a fost atunci alături de mine şi m-am simţit ca acasă. Eram 2 românce acolo, restul italience şi sârboaice şi noi eram de departe cele mai frumoase. Au şi apărut poze cu mine într-un ziar local de acolo.

Urmezi cursuri de cosmetică?

E.D.: Categoric. Pentru a-mi putea obţine licenţa trebuie să fac cursuri la un institut specializat. Am ales Ungaria pentru asta, iar lunar particip la seminarii susţinute de profesionişti în acest sens. În octombrie voi fi cosmeticiană şi oficial, cu acte.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite