Târgu-Mureş: Portret/ Codruţa Codarcea este cea mai frumoasă fată din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar 17 ani, Codruţa Codarcea a obţinut titlul de Miss Târgu-Mureş, iar acum se pregăteşte pentru o carieră în modelling.

Codruţa Codarcea visa de mică să devină fotomodel, iar acum visul pare că i se împlineşte, deoarece tânăra a fost cooptată de curând în echipa modelelor agenţiei Malio. Reuşita s-a datorat în mare parte câştigării concursului Miss Târgu-Mureş, la care tânăra a îndrăznit să participe. „Vedeam mereu fotomodele la televizor şi îmi doream să ajung ca ele, mai ales că de mică am fost printre cele mai înalte fete din clasă”, spune Codruţa.

Primele încercări în această direcţie nu au avut însă rezultatul aşteptat, dar asta n-a împiedicat-o pe Codruţa să îşi dorească în continuare să meargă pe acel drum. „La primul casting la care am participat mă încadram din punct de vedere al înălţimii, dar organizatorii îşi doreau fete foarte slabe. Dacă aş fi acceptat propunerea lor ar fi însemnat să slăbesc de la 58 de kilograme la 50, ceea ce presupunea o dietă foarte drastică, iar eu ţin foarte mult la sănătatea mea, aşa că am renunţat. La al doilea casting situaţia s-a repetat, aşa că am rămas oarecum dezamăgită de modelling. Speram însă că într-o zi voi reuşi”, spune tânăra.

Concursul de Miss

Ideea participării la concursul Miss Târgu-Mureş n-a încântat-o de la început. „Mama văzuse un anunţ prin care se anunţa preselecţia concursului şi mi-a sugerat să încerc, spunându-mi că ar fi o experienţă frumoasă pentru mine. La început am ezitat, crezând că preselecţia va fi asemănătoare castingurilor la care mai participasem, dar n-a fost aşa. M-am prezentat la preselecţie , am defilat în faţa juriului, iar apoi au fost alese zece concurente şi alte trei care urmau să intre în concurs dacă una dintre cele alese n-ar fi putut participa. Eu am fost aleasă printre cele trei, iar şansa mea a fost ca una dintre cele zece fete să nu poată veni la primele repetiţii, aşa că organizatorii au decis să mă aleagă şi pe mine alături de ele. Aşadar am ajuns să fim 11 fete în finală”, spune Codruţa.

Au urmat zile lungi de antrenamente, timp în care fetele au căpătat încredere în sine şi au pierdut din emoţii. „M-am simţit deosebit de bine pe scenă, iar cel mai mult mi-a plăcut proba rochiilor de seară pentru că mă simţeam ca o prinţesă. În timpul concursului speram să obţin măcar locul III, nicidecum titlul de Miss, iar când au anunţat că l-am câştigat am fost copleşită de emoţie”, mărturiseşte Codruţa.

Tot atunci tânăra a aflat că a fost cooptată în echipa de modele Malio. „A fost o confirmare a faptului că mă aflu pe drumul cel bun. Deja am participat la două evenimente alături de colegele mele de la agenţie şi îmi place foarte mult ceea ce fac”, mărturiseşte Codruţa.

Întrebări şi răspunsuri:

Ce planuri de viitor ai?
Chiar dacă voi urma o carieră în modelling, şcoala rămâne pe primul loc. Încă nu sunt hotărâtă de domeniul pe care-l voi alege, dar cel mai probabil mă voi orienta spre cel economic. Oricum mai am un an de liceu să mă decid şi orice e posibil. Până atunci însă voi îmbina şcoala cu modellingul.

Care e secretul tau pentru a te menţiene în formă?
Nu merg la sală, dar fac acasă în fiecare zi exerciţii pentru picioare. Încerc să nu mănânc după ora şapte seara, iar în dieta zilnică încerc să evit pâinea şi să o înlocuiesc cu fructe, legume şi multă apă plată. Îmi place mult să merg pe jos şi fac asta cât mai des.

Ce-i place:
„Îmi plac oamenii sinceri, prietenoşi şi amuzanţi. Îmi place să mă uit la filme, mai ales la comedii. Îmi să-mi petrec timpul cu familia. Iubesc muzica, îmi place mult să dansez şi să cânt, deşi nu prea am voce. Îmi plac romanele de aventuri. Îmi place să mă plimb prin magazine, mai ales în cele cu produse cosmetice. Îmi place s-o ajut pe mama la prăjituri”.

Ce nu-i place:
„Nu-mi plac oamenii bârfitori şi cu două feţe. Nu-mi prea place să mă tezesc dimineaţa devreme. Nu suport aglomeraţia din unele mijloace de transport în comun. Nu-mi place că în cartierele din oraş nu prea există locuri unde să te poţi distra”.

Profil:
Data naşterii: 2 august 1992 la Târgu-Mureş
Studii: Colegiul Economic „Transilvania”, profil Contabilitate clasa a XI-a
Profesie: elevă
Stare civilă: necăsătorită

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite