Târgu-Mureş:Porţie muzicală de Get Out! Fest la Fatiza Caffe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localul mureşean va găzdui petrecerea care anunţă oficial singurul festival de muzică electronică din judeţul nostru. DJ-ii locali Addo şi Acqzuel vor mixa în toate genurile care vor fi promovate la Get Out! între 5 şi 7 august, în localitatea Valea.

Mureşenii care vor să guste din meniul electronic al festivalului Get Out!, singurul eveniment mureşean în aer liber dedicat exclusiv promovării muzicii electronice, vor avea parte diseară, de la ora 22.00, de o petrecere pe gustul lor, în localul Fatiza Caffe, situat în Piaţa Bernady Gyorgy (în curtea studioului Foto Smiley n.r.). Vor mixa la platane doi dintre cei mai cunoscuţi DJ din Târgu-Mureş, Addo şi Acqzuel, care vor fi de asemenea prezenţi între 5 şi 7 august în localitatea Valea, la Get Out! Fest. „În această seară, la Fatiza, facem simularea oficială a festivalului Get Out!. Va fi un warm-up party cu toate genurile ce vor putea fi ascultate săptămâna viitoare. Îi aşteptăm pe toţi mureşenii care au muzica electronică în suflet să audă tot ce e mai bun din sfera muzicii house, techno, dubstep şi drum&bass. În plus, le recomand să nu rateze super-ofertele de la bar”, ne-a declarat Andrei Ştefan, cunoscut ca DJ Addo.

Bere şi tequilla la discreţie

Petrecăreţii vor putea profita de intrarea liberă la party şi de ofertele de la bar, cum ar fi: la patru beri cumpărate, patru shoturi de tequilla gratis, sau băuturile “lungi” (long drinks n.r.) la doar 9 lei. Vă reamintim că ediţia a doua a festivalului Get Out! va avea loc în localitatea Valea, în campingul Ileana Cosânzeana, iar printre numele mari ale muzicii electro care vor mixa pe scenă se numără Big Bud, SKC, Spinline, Corn Flex şi Ludmilla. Un bilet de intrare la festival va costa 70 de lei pe toată durata evenimentului, iar unul pentru o zi, 20 de lei (joi n.r.) sau 35 de lei (vineri şi sâmbătă n.r.).

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite