Târgu-Mureş: Pompierii caută un barbat înecat în râul Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” au căutat astăzi toată ziua un bărbat de 57 de ani din Târgu-Mureş, care se presupune că s-ar fi înecat în apele râului Mureş

Gal Tiberiu Anton ieşise ieri după amiază la un grătar pe malul râului împreună cu fratele şi cu mama sa. La un moment dat, bărbatul a intrat în apă să se răcorească şi nu s-a mai întors la mal.

„Eu şi mama am pregătit grătarul, iar el a intrat să înoate. Era un bun înotător, de accea nu ne-am uitat ce face. După două ore am observat că nu a mai ieşit din apă şi ne-am dus să vedem pe unde este. Nu-l vedeam în apă aşa că am crezut că s-a dus acasă, pentru că locuim aproape, în cartierul Aleea Carpaţi. Nu era acasă aşa că m-am întors şi l-am căutat pe malul Mureşului până seara târziu, dar nu l-am mai găsit”, spune Novac Kiss Sandor, fratele bărbatului.

Văzând că bărbatul nu se mai întoarce, familia a alertat pompierii. „Am fost anunţaţi în această dimineaţă despre un posibil înec al unei persoane, aşa că am început căutările cu barca pneumatică. Dacă bărbatul nu va fi găsit astăzi, căutările vor fi continuate şi mâine la solicitarea aparţinătorilor”, a precizat Liviu Crăciun, plutonier adjutant în cadrul ISU.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite