Târgu-Mureş: Poliţistul Comunitar suspect şi-a dat demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul poliţist comunitar a fost filmat de detectivii particulari în timp ce vindea plante etnobotanice
Fostul poliţist comunitar a fost filmat de detectivii particulari în timp ce vindea plante etnobotanice

Poliţistul comunitar din Târgu-Mureş, acuzat că ar fi vândut substanţe etnobotanice unor elevi de la liceul Papiu şi-a încetat astăzi colaborarea cu Poliţia Comunitară.

Directorul comunitarilor, Valentin Bretfelean a declarat că cel în cauză a depus o cerere de încetare a raporturilor de muncă "cu acordul părţilor”. Cererea  i-a fost aprobată conform reglementărilor legale în vigoare. Bretfelean a mai adăugat că agentul se consideră în continuare nevinovat.

 
Poliţistul suspect, pe numele lui, Răzvan Pădureanu a comunicat totodată superiorilor ierarhici, că deşi nu se consideră vinovat a făcut acest demers în scopul protejării imaginii instituţiei. Interesant este şi faptul că şi tatăl poliţistului acuzat lucrează în poliţia comunitară. „Dacă aşchia nu sare departe de trunchi, în cazul acesta este total invers” a declarat acelaşi Valentin Bretfelean, directorul Poliţiei Comunitare din Târgu Mureş, referindu-se la faptul că tatăl tânărului nu are nici o abatere în peste 10 ani de servici.

Valer Pădureanu, tatăl poliţistului comunitar suspect lucrează însă la serviciul Pază şi nu la ordine publică, unde lucra fiul său.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite