Târgu-Mureş:Petreceţi o săptămână la mare cu numai 144 de lei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul „Litoralul pentru toţi” va debuta în 3 mai şi va oferi mureşenilor posibilitatea petrecerii unui concediu la mare cu preţuri foarte mici. Oferta de cazare este variată, cuprinzând hoteluri de la 1 la 5 stele, până în data de 14 iunie.

Începând cu data de 3 mai, mureşenii vor putea să se înscrie în cel mai avantajos program de concedii la mare, „Litoralul pentru toţi”, aflat la cea de-a şasea ediţie. Prin acest program turistic, oricine poate petrece un sejur de şase nopţi la mare, la hoteluri de la 1 la 5 stele, cu preţuri de extrasezon, în limita locurilor disponibile şi a datelor de rezervare. Programul este lansat de către Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism şi patronatele hoteliere, sub brandul „Mini-preţuri de vacanţă - Litoralul pentru toţi”. Ofertele sunt valabile până în data de 14 iunie, când va începe oficial sezonul estival pe litoralul românesc.

143,7 lei o săptămână la Eforie


Primim zilnic telefoane de la turişti care doresc să se înscrie în program, deci cu siguranţă şi în acest an „Litoralul pentru toţi” va avea succes. Anual, în jur de 400 de mureşeni îşi petrec concediile în presezon la mare, prin această iniţiativă”, ne-a declarat Aurel Mureşam, de la agenţia Brit Tours. Cele mai ieftine oferte sunt la hotelurile de două stele din Eforie, Fortuna şi Jupiter. Astfel, puteţi petrece o săptămână la mare plătind doar 143,7 lei de persoană pentru cazare.

Hotelurile sunt situate în zone liniştite, pline de verdeaţă, fapt care asigură relaxarea totală atât de necesară în timpul unui concediu. Oferta nu include mesele zilnice, dar hotelurile dispun de înţelegeri cu restaurante şi cantine din apropiere, astfel că veţi trece uşor peste acest inconvenient, la preţuti acceptabile. La Mamaia, „Perla litoralului” nostru, cea mai convenabilă ofertă este cea a hotelului Florida, de 2 stele, amplasat pe malul lacului Siutghiol. Cu 360 de lei, fiecare turist va avea parte de mic dejun inclus, plus posibilitatea de a se distra în complexul Aqua Magic, de a vedea staţiunea din telegondolă sau de a încinge partide de tenis pe terenurile aflate vis-a-vis de hotel.

Oferte cu mic dejun

Patronatele din turism au stabilit tarifele pentru pachetele turistice care includ micul dejun. În acest caz, preţurile sunt de 249 de lei de persoană (2 stele n.r.), 349 de lei (3 stele n.r.), 419 lei (4 stele n.r.) şi 499 de lei (5 stele n.r.), de două ori mai ieftin decât în timpul sezonului estival.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite