Târgu-Mureş:Petrecere de hip-hop cu Vlad Dobrescu în prim plan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Dobrescu
Vlad Dobrescu

Petrecerea „Get Down”, organizată mâine seară de la ora 22.00 de localul Downtown, îi va aduce pe scenă pe DJ Dex, Sauce, Koyr, A-tesz şi Lejoix, alături de cunoscutul rapper Vlad Dobrescu.

Petrecerea de hiphop, funk şi drum&bass face parte din seria de evenimente Downsound, prin care sunt promovaţi artişti şi DJ locali, alături de nume mari ale scenei muzicale underground din România.

„VD” la microfon

Vlad Dobrescu (membru al trupei CTC n.r.), considerat unul dintre cei mai buni MC din România, va fi prezent la Târgu-Mureş după mai bine de un an şi le va oferi fanilor săi piese de pe viitorul album solo. În plus, DJ-ii vor servi publicului mixuri la platane, pentru toate gusturile.

„Am pregătit un playlist format din piese de rap clasic, astfel încât toată lumea să se distreze. Şi e clar, când îl ai alături pe Vlad Dobrescu, e imposibil să nu garantezi buna dispoziţie. Sper ca un număr cât mai mare de fani ai muzicii adevărate să vină la „Get Down”, pentru că vor avea cu siguranţă motive de bucurie”, ne-a declarat Paul Toma, cunoscut ca DJ Sauce. Preţul unui bilet de intrare este de 5 lei, iar organizatorii le-au pregătit celor prezenţi oferte speciale la bauturile răcoritoare şi alcoolice servite la bar.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite