Petrecere aniversară marca „szia” în Club Avi-Cola

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vor fi prezenţi DJ-ii locali Dit Fun (warm up), Dj Zsoly şi Poc, care vor mixa până dimineaţa. Evenimentul este organizat cu ocazia aniversării unui an a site-ului szia.info, site dedicat muzicii clubbing mureşene.

Site-ul szia.info, unul dintre cele mai cunoscute pagini web dedicate muzicii electronice mureşene n.r.) împlineşte un an, motiv pentru care va fi organizată o super-petrecere mâine seară în clubul Avi-Cola, începând cu ora 23.00. Scopul principal al site-ului este de a promova DJ-ii locali, motiv pentru care la eveniment vor fi prezenţi Dit Fun, responsabil cu încălzirea atmosferei cu un mix de deephouse, urmat de Dj Zsoly cu un set de techhouse. Petrecerea de sâmbătă seară va fi încheiată de DJ Poc, care va mixa în diverse genuri electronice până la primele ore ale dimineţii.

Am împlinit un an, e o vârstă frumoasă, aşadar ne-am gândit să ne simţim bine alături de toţi cei care au fost alături de noi în tot acest timp şi care au demonstrat că iubesc cu adevărat muzica electronică. Ne dorim ca la petrecere să fie prezenţi cât mai mulţi mureşeni, de toate vârstele, deoarece distracţia va fi garantată din toate punctele de vedere. Practic, vom aduce în Avi-Cola o bucăţică din festivalurile şi petrecerile promovate pe parcursul anului ce a trecut pe site-ul nostru”, ne-a declarat Szasz Istvan Attila, organizator al petrecerii şi administrator al site-ului szia.info.

Un bilet de intrare la petrecerea aniversară costă 10 lei pentru domni şi 5 lei pentru doamne şi domnişoare, iar acestea vor putea fi achiziţionate numai la intrarea în clubul de pe strada Poştei. Rezervări pot fi făcute la numărul de telefon 0745 053.527 sau pe adresa de mail atti@szia.info.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite