Târgu-Mureş:Petrecere „albă” pentru încheierea ciclului N.A.S.S.A.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Nădăşan va da startul petrecerii
Sergiu Nădăşan va da startul petrecerii

În Avi-Cola Club se poartă exclusiv albul diseară, la ultimul party organizat de N.A.S.S.A. Agency.

După un an de petreceri electronice de calitate în toate cluburile mureşene, DJ-ii de la N.A.S.S.A. Agency îşi vor lua azi rămas bun de la fani cu un mega-party în Club Avi-Cola, începând cu ora 23.00. Toată lumea va purta haine albe, ţinuta de acest gen fiind obligatorie.

Proiectul N.A.S.S.A. avea ca scop promovarea muzicii electronice şi „salvarea” oraşului Târgu-Mureş de la muzica de mainstream, comercială, care sufoca toate cluburile. Cinci DJ locali s-au unit pentru a duce acest plan la capăt: Niro Lassano, Andreas Alessio, Shiver, Sergiu Nădăşan, Aeromaschine, plus Adrian Funk, cel care l-a înlocuit pe Aeromashine odată cu plecarea acestuia în Bucureşti. Împreună am organizat petreceri în localuri şi cluburi, toate respectând ideea de la care am pornit. Printre locaţii putem enumera Shiraz, Evolution, Zanza Garden, Baby Blue, Down Town iar acum Avi-Cola, care este „victima” ultimului eveniment semnat N.A.S.S.A.”, a declarat Alex Gherman, cunoscut ca DJ Shiver.

În cadrul evenimentului vor mixa în mai multe genuri electronice Sergiu Nădăşan, Aeromaschine (revenit pentru prima dată într-un club mureşean după plecarea în capitală n.r.) şi DJ Astro, care va ateriza în Avi Cola, după altele reuşite în Alba Iulia, Sighetul Marmaţiei şi chiar Bucureşti. Costul unui bilet de intrare la White Party este de 10 lei, iar petrecerea va ţine până mâine dimineaţa la ora 9.00.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite