Târgu-Mureş: Pensionarii apăraţi gratis în Intanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drepturile pensionarilor mureşeni vor fi apărate gratuit în Instanţă de către avocaţii Fundaţiei pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS).

Sindicatul Pensionarilor din judeţul Mureş a încheiat un protocol de colaborare cu această fundaţie, care va asigura consultanţă juridică gratuită pensionarilor mureşeni.

"Cetăţenii români şi, în special, pensionarii au probleme din ce în ce mai numeroase şi este nevoie şi în acest colţ de ţară să fim prezenţi pentru a încerca să rezolvăm cât mai rapid şi cât mai multe dintre problemele cu care se  confruntă aceştia", a precizat Oana Florea, preşedintele executiv al Fundaţiei FACIAS, citată de Zi de zi.

Potrivit acesteia, membrii Fundaţiei vor acţiona a nivelul relaţiilor cu autorităţile locale, cât şi la nivelul instanţelor judecătoreşti, pentru a promova cât mai bine drepturile pensionarilor.

Pensionarii care vor să beneficieze de serviciile oferite gratuit de Fundaţie pot veni la punctul de lucru al acesteia, deschis la sediul Sindicatului Pensionarilor.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite