Târgu-Mureş:Patru scene muzicale pentru Festivalul Peninsula 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform organizatorilor, cea de-a opta ediţie a Festivalului Peninsula va avea loc în perioada 26 - 29 august, pe malul Mureşului. Cel mai mare eveniment muzical din Transilvania, Festivalul Peninsula, va aduna zeci de mii de turişti din toată Europa la finele lunii august.

Festivalul Peninsula va fi organizat şi în acest an pe malul Mureşului, în spatele Complexului Weekend. Singura diferenţă faţă de ediţiile precedentă o reprezintă perioada organizării acestuia (26-29 august n.r.), o lună mai târziu decât eram obişnuiţi. „Pentru ediţia din luna august vom încerca să menţinem nivelul de anul trecut, atât în ceea ce priveşte diversitatea evenimentelor non-muzicale, cât şi intensitatea concertelor, deoarece obiectivul nostru principal este să oferim tuturor vizitatorilor un festival de calitate”, declară Bodor Laszlo, directorul Festivalului Peninsula.

Organizatorii le-au pregătit celor peste 50.000 de fani ai muzicii prezenţi la Festival o surpriză de proporţii. În premieră pentru un eveniment muzical organizat în ţara noastră, Peninsula 2010 va dispune de patru scene muzicale cu genuri totalmente diferite. „O parte din artiştii şi DJ-ii contractaţi pentru ediţia din acest an îi vom anunţa în curând şi, credem noi, recitalurile lor vor ridica şi mai mult calitatea evenimentului, dar şi atractivitatea lui, deoarece se pare că Festivalul Peninsula a rămas singurul festival clasic de vară din România”, a declarat Gerendai Károly, directorul executiv al Sziget Management. Festivalul Peninsula a atras la ediţia de anul trecut peste 58.000 de vizitatori, evenimentul având un buget de 1,2 milioane de euro.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite