Târgu-Mureş: Patru muncitori răniţi într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pacineţii au fost transportaţi la spital foto Arhivă
Pacineţii au fost transportaţi la spital foto Arhivă

Patru din cei 13 pasageri ai unui microbuz, care transporta aseară muncitorii unei societăţi comerciale din Solovăstru spre Reghin, au fost răniţi într-un accident rutier.

Muncitorii se deplasau aseară cu un microbuz spre Reghin, în momentul în care vehiculul s-a tamponat de remorca unei autoutilitare, care circula regulamentar. În urma impactului patru muncitori au fost răniţi, dintre care unul, pasager în dreapta şoferului, a rămas încarcerat.

Victima a suferit o entorsă la picior iar pompierii reghineni au intervenit aproximativ 40 de minute pentru a o elibera dintre fiarele contorsionate ale microbuzului. Acesta, alături de alţi doi răniţi uşor au fost transportaţi la spitalul din Reghin şi se află în afara oricărui pericol.

"Accidentul s-a produs pe fondul nerespectării distanţei de siguranţă faţă de autoturismul din faţă. Şoferul microbuzului este cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a precizat subcomisar Flavius Danciu, şef Birou Poliţie Rutieră Reghin.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite