Târgu-Mureş:Party electronic în aer liber, pe malul Mureşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Downsound Crew organizează prima petrecere de muzică underground în aer liber din acest an. Alături de A-tesz, Lejoix şi Acqzuel, va mixa pentru pasionaţii de breaks şi NewGotti, de la trupa Anonim TM.

Terasa Zanza, situată lângă pista de karting de pe malul Mureşului, va găzdui primul party de muzică electronică în aer liber organizat în acest an în oraşul nostru. Profitând de faptul că temperaturile au crescut simţitor, cei de la Downsound Crew au decis că e timpul să-i pregătească pe mureşenii pasionaţi de muzică electronică pentru Festivalul Peninsula, cu o petrecere Outside pe ritmuri de breakbeat, techno, house şi drum&bass exact în spaţiul în care peste două luni vor mixa artişti renumiţi ca SubFocus, Above&Beyond sau Noisia.

Distracţie până dimineaţa

Aşa cum am promis, am decis să mutăm evenimentele Downsound în aer liber şi aşteptăm un număr cât mai mare de iubitori ai muzicii underground de calitate la terasa Zanza. Eu, A-tesz şi Aqcqzuel, vom mixa alături de pe NewGotti de la Anonim TM, ajuns special ca să ne încânte cu stilul lui care amestecă house-ul cu breakbeat, broken beat şi techno”, ne-a declarat Janosi Zsolt, cunoscut ca DJ Lejoix, din trupa Downsound. NewGotti este cunoscut în rândul iubitorilor muzicii electronice ca fiind un adevărat showman, îmbinând stiluri diferite într-o manieră armonioasă, naturală. Distracţia va fi garantată până la primele ore ale dimineţii, când petrecăreţii se vor putea scălda în bazinele din complexul Weekend, situat în imediata apropiere a spaţiului de desfăşurare a Outside Party-ului. Biletele de intrare costă 7 lei, iar hidratarea cu apă, bere sau sucuri va fi făcută la preţuri promoţionale. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite