Târgu-Mureş:Pârtia de la Sovata îşi aşteaptă schiorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii se vor distra pe pârtie
Mureşenii se vor distra pe pârtie

Ninsorile abundente din ultima perioadă vor atrage sute de mureşeni pe pârtia de schi de la Sovata. Atât ziua, cât şi noaptea, pasionaţii sporturilor pe zăpadă se vor distra la 60 de kilometri de Târgu-Mureş

Pârtia de la Sovata este principalul punct de atracţie pentru mureşeni în acest sfârşit de săptămână. Zăpada care a acoperit, practic, întreaga ţară, îi va atrage pe cei care practică sporturile de iarnă în micuţul orăşel de munte situat la 60 de kilometri de Târgu-Mureş. Staţiunea dispune de două pârtii, menite să asigure distracţia tuturor vizitatorilor, indiferent de vârstă. Pârtia principală, Aluniş, este de dificultate medie, pentru adulţi, a cărei distanţă este de 1.100 de metri. Pârtia Aluniş 2, pentru începători şi copii, are o lungime de 300 de metri. Instalaţia de nocturnă este funcţională, astfel că distracţia pe zăpadă e garantată chiar şi pe timp de noapte.


Schiuri de închiriat


În cazul în care doriţi să schiaţi, dar nu deţineţi o pereche de schiuri de calitate, administratorii pârtiei pun la dispoziţia doritorilor schiuri care pot fi închiriate timp de 24 de ore. „Nu e nici o problemă dacă persoanele care vin la Sovata nu deţin schiuri. Costă 25 de lei pe zi chiria pentru o pereche”, ne-a declarat Hârşan Vasile, responsabil cu pârtia Aluniş. Pârtia e dotată şi cu telescaun, care costă 5 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii. Administratorii pârtiei Aluniş aşteaptă peste 2.000 de vizitatori în acest weekend, record de afluenţă pentru 2009.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite