Târgu-Mureş:Parodia şi drama se „războiesc” în Cetatea Medievală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filmele vor fi proiectate în Teatru 74
Filmele vor fi proiectate în Teatru 74

Teatru 74 din Cetatea Medievală va fi în această seară gazda festivalului Fabrica de Scurt Metraje, eveniment în cadrul căruia vor putea fi vizionate filme premiate la festivaluri internaţionale.

Cu peste 100 de participări la festivaluri internaţionale, cele 13 producţii care vor fi prezentate cinefililor mureşeni în Bastionul Măcelarilor vor avea o tematică diversificată. În fapt, cele două ore de film propun o dispută între tragic şi comic, între realitate şi absurd şi provoacă stări euforice, lacrimi de emoţie şi în acelaşi timp hohote de râs.Vor fi prezentate publicului filme de scurt metraj selectate din ţări precum Belgia, Spania, Polonia, Columbia, România şi Mexic.

Între acestea, amintim “Obiceiuri Proaste” de Oana Cătălina Gheorghiu sau “Liftier Autorizat” de Cristian Corduneanu, dar şi titluri internaţionale precum “7.35 de la manana”, în regia lui Nacho Vigalondo, nominalizat la Oscar în urmă cu cinci ani, “La primera vez”, film câştigător a cinci premii internaţionale pentru cea mai bună comedie, “El tren de la bruja”, numit cel mai bun scurt metraj spaniol în 2004 sau “Wavelenght”, “Can’t walk anymore” şi ”The Gynecologist”.

Biletele la Fabrica de Scurt Metraje costă 10 lei, dar pentru a nu fi create inconveniente din cauza numărului limitat de locuri ce poate fi pus la dispoziţie de Teatru 74, organizatorii le sugerează celor interesaşi să participe să-şi rezerve biletele la numărul 0729 742.975 sau pe site-ul oficial al instituţiei teatrale, www.teatru74.ro, la secţiunea de rezervări online.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite