Târgu-Mureş:Părinţii vor fi educaţi de specialişti să nu-şi bată copiii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Cafeneaua Părinţilor” este parte a „Săptămânii împotriva violenţei asupra copiilor”, campanie care încurajează cunoaşterea drepturilor copiilor.

Organizaţia Salvaţi Copiii, filiala Mureş, organizează „Cafeneaua Părinţilor” în această seară de la ora 18.00, la Teatru 74 din Cetatea Medievală. În cadrul evenimentului vor fi aşteptaţi toţi părinţii din Târgu-Mureş interesaţi de sănătatea familiei. Aceştia se vor întâlni cu echipa de specialişti a Centrului de Consiliere pentru Părinţi şi vor întreprinde activităţi de caracter practic şi interactiv, al căror rol este de educare a părinţilor în spiritul disciplinării pozitive a propriului copil. „Părinţii vor primi lecţii de strategie parentală pozitivă, astfel încât să înveţe să îţi educe copiii fără să fie nevoie de pedepse, ci într-o manieră constructivă. Am împărţit invitaţii în oraş şi aşteptăm un număr cât mai mare de persoane la Cafenea, întrucât va fi un eveniment important pentru mureşenii care au copii”, ne-a declarat Alina Schenk, de la Salvaţi Copiii.

Evenimentul este parte a „Săptămânii împotriva violenţei asupra copiilor”, organizată anual de Salvaţi Copiii, campanie care încurajează cunoaşterea drepturilor copiilor. Pe lângă întâlnirile dintre specialiştii parentali şi părinţi, cei de la Salvaţi Copiii vor organiza activităţi de informare şi târguri de jucării pentru copii la ceasul floral din Piaţa Trandafirilor.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite