Târgu-Mureş:Parcul Cetăţii a fost reînnoit cu ajutorul voluntarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Voluntarii de la magazinul Baumax din Târgu-Mureş au reînnoit în această dimineaţă parcul situat în imediata apropiere a Cetăţii Medievale.

Cei aproximativ 30 de angajaţi, dotaţi cu roabe, pensule sau greble au vopsit toate băncile, au refăcut spaţiile de joacă, au schimbat nisipul şi au reamenajat toate aranjamentele florale. În plus, bordurile care înconjurau spaţiul verde au fost înlocuite cu altele noi. Acţiunea a fost realizată în parteneriat cu Primăria Municipiului, iar scopul acesteia a fost acela de a da o nouă imagine spaţiilor verzi din oraş, prin intermediul voluntarilor.

Ne bucurăm că am putut ajuta la imaginea oraşului nostru. Sper ca în viitor să fim mai mulţi, ca să putem reamenaja şi celelalte parcuri din Târgu-Mureş, mai ales că majoritatea au nevoie de retuşuri”, ne-a declarat unul dintre voluntari. Ecologizarea parcului vine la numai două zile de la sărbătorirea Zilei Pământului şi într-o perioadă în care Târgu-Mureşul a fost marcat de acţiuni de curăţare a spaţiilor verzi.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite