Târgu-Mureş: Ordin de evacuare pentru o familie din Sighişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul judeţului Mureş, Marius Paşcan, a emis astăzi ordinul de evacuare imediată a persoanelor care domiciliază în imobilul situat în strada Vasile Lucaciu nr. 28 din municipiul Sighişoara, ca urmare a pericolului de prăbuşire a construcţiei spre pârâul Şaeş.

Documentul are la bază sesizarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al Judeţului Mureş şi  raportul de Eveniment primit de la Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Sighişoara .

De asemenea, prefectul a dispus monitorizarea evoluţiei situaţiei de la faţa locului de către Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Sighişoara şi Detaşamentul de Pompieri Sighişoara şi antrenarea organelor de poliţie şi jandarmi pentru sprijinirea activităţilor în desfăşurare.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Sighişoara va constitui o echipă de intervenţie cu utilaje corespunzătoare pentru deblocarea cursului de apă Şaeş, în caz de nevoie.

De asemenea, astăzi în jurul orei 15.00, prefectul, Marius Paşcan, se va deplasa la Sighişoara pentru a evalua împreună cu autorităţile locale situaţia.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite