Târgu-Mureş:Oldschool Party în aer liber, pe malul Mureşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii se vor distra pe ritmuri electronice mâine începând cu ora 22.00, la terasa Zanza Go Kart de pe malul Mureşului.

Devenite deja o tradiţie, petrecerile de la Zanza atrag sute de iubitori ai muzicii electronice, iar apropierea festivalului Peninsula, organizat tot pe malul Mureşului, va face ca party-ul de mâine să reprezinte un preambul pentru cel mai important eveniment muzical organizat anual în oraşul nostru. DJ-ii mureşeni Andreas Alessio, Bazix, dar şi DJ Carlos, vor întreţine buna dispoziţie cu mixuri de deephouse, breaks, funk, drum&bass şi electro până la primele ore ale dimineţii. Scopul petrecerii este de a readuce în prim plan hiturile muzicii electronice din anii care-au trecut.

Am pregătit o „lecţie de istorie pentru fanii muzicii drum&bass. O reîntoarcere la piesele care ne-au încântat în urmă cu mulţi aşi şi o prezentare a evoluţiei acestui gen de muzică de-a lungul timpului. Aştept cât mai mulţi iubitori de muzică la party, pentru că va fi ceva cu totul special”, ne-a declarat Dan Bompa, cunoscut ca DJ Dan Bazix, unul dintre cei mai cunoscuţi „artişti ai platanelor” din Târgu-Mureş. Un bilet de intrare la petrecere costă 5 lei, tichetele putând fi achiziţionate de la intrarea în local.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite