Târgu-Mureş:Ofertele restaurantelor mureşene pentru masa de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meniu special de Paşte în restaurante
Meniu special de Paşte în restaurante

De Paşte, cel mai ieftin meniu tradiţional costă doar 30 de lei. Mureşenii pot servi masa tradiţională de Paşte într-un cadru mai special decât cel de acasă.

Paştele, pe lângă semnificaţia sa religioasă, reprezintă şi un prilej de a petrece momente deosebite alături de familie şi prieteni. În acest sens, „Adevărul de Seară“ trece în revistă cele mai tentante oferte pregătite de localurile din Târgu-Mureş pentru clienţi.
Restaurantul „President“ vine în acest an cu o ofertă specială pentru cei care doresc să servească masa de Paşte într-un cadru tradiţional şi o ambianţă deosebită. „Meniul promoţional de Paşte costă 90 de lei şi include o masă tradiţională cu friptura de miel, drob, ouă roşii servite, bineînţeles, alături de un vin bun. În funcţie de dorinţa clientului se pot face preţuri pe pachet, care să includă transportul la Mănăstirea Recea pentru noaptea de Înviere, cazarea peste noapte şi masa de Paşte“, spune Emilia Morar, manager restaurant.


Mureşenii pot sărbători în familie şi la restaurantul „Ana“, situat pe strada Gh. Marinescu, unde meniul este de 50 de lei. „Am pregătit pentru clienţi preparate din bucătăria românească. Va fi servită o ciorbă de miel, miel cu garnitură de cartofi şi salată, celebrul drob cu salată de primăvară şi salată de boeuf“, a declarat Szentgyorgyi Anna Maria, administratorul localului.

Cea mai bună tocăniţă de miel

Pentru o atmosferă festivă se poate merge şi la „Dublin Irish Pub“, din cartierul Cornişa. Aici, clienţii sunt aşteptaţi în acest an cu preparate româneşti de tradiţie, muzică bună şi servire impecabilă.


La restaurantul „Koronka“, mureşenii pot servi cea mai bună tocăniţă de miel, iar meniul pentru ziua de Paşte costă doar 30 de lei. La „Continental Hotel“, clienţii pot comanda cel mai bun cotlet de miel. „În acest an am insistat mai mult pe pachete cu cazare. Cu toate acestea, pregătim special pentru clienţi preparate tradiţionale, în ton cu sărbătoarea de Paşte“, a declarat Carmen Coşa, manager hotel. 


Paştele, în afara oraşului

Pensiunea Isuica, situată la 4 km de Sovata, a pregătit pentru acest an două pachete promoţionale. Pachetul Bronz costă 326 de lei, pentru două persoane, include două nopţi cazare în regim demipensiune, iar pachetul Gold 496 de lei/2 persoane, dar cu pensiune completă. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite