Târgu-Mureş: Oferte de „criză” pentru vacanţele mureşenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii care visează la o vacanţă pe Litoral pot beneficia de reduceri foto Arhivă
Mureşenii care visează la o vacanţă pe Litoral pot beneficia de reduceri foto Arhivă

Mureşenii pot obţine vacanţe cu reduceri mari de preţ prin programul Early Booking. Cei care îşi planifică vacanţa până la sfârşitul lunii martie şi achită integral contravaloarea sejurului obţin reduceri de până la 20%.

Turiştii mureşeni vor putea achiziţiona, prin intermediul agenţiilor din judeţ, pachete turistice în cadrul programului Înscrieri Timpurii (Early Booking n.r.), beneficiind astfel de un discount de până la 20% din valoarea totală a pachetului turistic. Singura condiţie este să achite întregul cost al sejurului până la sfârşitul lunii martie.

Mihaela Todor lucrează ca medic în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, dar visează la o vacanţă la Eforie Nord. „Mi-am planificat deja concediul pe anul acesta şi împreună cu soţul meu am decis să mergem şapte zile pe Litoral. Am ales hotelul Astoria de trei stele din Eforie Nord, pentru că ni s-a părut avantajos ca preţ, dar şi pentru că am auzit că staţiunea aceasta e mai liniştită şi eu chiar voi avea nevoie să-mi încarc bateriile după un an petrecut între bolnavi”, spune Mihaela Todor.

150 de hoteluri incluse în program


 Ofertele de Early Booking sunt valabile începând cu 4 mai şi până în 25 septembrie 2010. „Până în prezent, în program s-au înscris 150 de hoteluri şi pensiuni de pe litoralul Mării Negre şi Delta Dunării. Plata se face în avans până la sfârşitul lui martie, astfel că mureşenii au timp să îşi pregătească apoi concediile”, ne-a declarat Csaba Torok, administratorul agenţiei de turism Maori.

Cele mai ieftine oferte sunt cele pentru lunile mai şi septembrie, când pentru 5 zile la mare, preţurile variază între 274 şi 670 de lei, în funcţie de categoria hotelului, condiţiile de cazare şi numărul de mese zilnice incluse.

Oferte avantajoase

Mamaia va fi şi în acest an cea mai căutată destinaţie pentru concedii, iar oferta hotelului Tomis (3 stele n.r.) este una dintre cele mai avantajoase. Astfel, preţul unui pachet de 6 nopţi în perioada 16 iulie -13 august costă 1.259 lei (3 mese pe zi incluse în preţ n.r.). În afara perioadei de Early Booking, tariful pentru pachetul respectiv este de 1.390 lei, cu 9,5% mai mare.

Hotelul Cleopatra (4 stele n.r.) din Saturn, oferă un discount de 8,2% pentru rezervările timpurii. Astfel, preţul unui pachet achiziţionat în cadrul unităţii din sudul litoralului costă, pentru perioada 20 iulie -23 august, 925 lei (7 nopti de cazare şi mic dejun inclus n.r.). Acelasi pachet, achizitionat după 31 martie, ajunge la 1.008 lei.

Singurul dezavantaj al programului se referă la pierderea întregii sume achitate în caz de anulare a rezervării. Totuşi, dacă anularea are la bază un motiv medical bine întemeiat, asigurarea medicală asigură restituirea banilor.

Alternativa , Complexul „Mureşul”

Mureşenii care nu vor avea concediu anul acesta, sau nu îşi vor permite un sejur la Marea Neagră au la dispoziţie Complexul de Agrement „Mureşul”. Aici tarifele au rămas neschimbate şi în acest an, astfel câ un bilet de intrare pentru adulţi costă 5 lei, iar pentru copii 2 lei. Complexul dispune de cinci bazine de înot, dintre care unul olimpic cu o lungime de 50 şi o lăţime de 25 de metri.



Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite