Târgu-Mureş: Oferte speciale de Paşte în hotelurile şi pensiunile din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sejur de patru zile la Sovata costă între 250 şi 1.500 de lei, în funcţie de locaţie şi serviciile oferite. Pensiunile din judeţ aşteaptă o afluenţă mare de turişti care aleg să petreacă Paştele în linişte şi fără efort casnic.

Nu toţi mureşenii îşi vor petrece sărbătorile pascale acasă, alături de familie, deoarece vremea foarte frumoasă prognozată pentru weekendul ce vine îi va determina să aleagă o locaţie „exotică”. Sovata, Sighişoara şi Praid sunt principalele puncte de atracţie pentru zilele de Paşte, iar patronii hotelurilor şi pensiunilor sunt pregătiţi pentru o afluenţă mare de turişti.

Sovata de la 250 de lei

Cea mai ieftină ofertă turistică de Paşte în Sovata porneşte de la 250 de lei pentru trei nopţi la Hotel Aluniş. Oferta include trei mese pe zi, inclusiv prânz festiv de Paşte şi acces total la bazinele cu apă sărată şi dulce din cadrul hotelului. La pensiuni, ofertele sunt mult mai ieftine şi pregătite în special pentru grupuri de câte 10-15 sau 20 persoane, pe o durată de la 3 la 5 zile.

De exemplu, la Pensiunea Pasager, toate camerele au televizor, internet wireless şi încălzire centrală. „Dispunem de o capacitate de 20 de locuri, la 30 de lei cazarea pe zi, de persoană. Pachetul de Paşte este pentru trei zile de cazare, cu mese festive şi slujba religioasă de Înviere la o bisericuţă mică, intimă, aflată la două minute distanţă de pensiune. Momentan avem trei camere duble ocupate, dar oamenii sunt interesaţi şi cred că vom avea parte de ocupare totală de Paşte”, ne-a declarat Moldovai Ida, administratoarea pensiunii.

Paşte în Salina Praid

Mureşenii care doresc să petreacă sărbătorile într-un mediu cu totul special, au la dispoziţie accesul la Salina de la Praid prin intermediul pensiunilor din localitate. Cu 60 de lei pe zi de persoană, turiştii vor avea parte de servicii de cazare şi masă festivă de Paşte, plus momente de neuitat petrecute în mina de sare. „Pensiunile oferă turiştilor posibilitatea să cineze chiar în salină sau să participe la slujba de Înviere din capela special amenajată în mină”, ne-a declarat Mihai Pop, de la agenţia turistică Big Ben Touring.

Sighişoara, cu preţuri speciale

Pensiunile din Sighişoara, singura cetate medievală locuită din Europa, aşteaptă un număr mare de turişti cu ocazia Paştelui. Ofertele variază între 150 şi 280 de lei de persoană pentru două sau trei zile şi includ mic dejun şi cină de Paşte, plus o slujbă de Înviere de neuitat la Catedrala Ortodoxă, constuită în 1937.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite