Târgu-Mureş:ONG-urile „active” sunt aşteptate la Festivalul Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii Festivalului Peninsula au deschis astăzi sesiunea de înscriere la concursul de proiecte destinat organizaţiilor civile şi instituţiilor publice care vor să participe la ediţia din acest an a Festivalului, în cadrul programului Peninsula PARK (fosta Civiliadă n.r.).

Programul este realizat în colaborare cu Grupul PONT, o echipă cu o largă experienţă în managementul proiectelor şi în implementarea proiectelor de dezvoltare, cu scopul de a transforma Peninsula PARK într-un eveniment de maximă importanţă pentru sfera civilă din România.

Aşteptăm înscrierea unor aplicanţi care să vină cu programe, care sunt benefice publicului larg şi pot mobiliza cât mai mulţi peninsulari, cu implicarea lor în diverse programe interactive şi distractive, pe care organizatorii le promovează prin intermediul ghidului de programe, a paginii web şi a locaţiei amenajate special pentru desfăşurarea activităţilor. Dorim implicarea unor parteneri din sfera civilă şi publică despre care se poate spune că au o activitate orientată spre cei cu vârsta între 16 şi 35 de ani şi vor să desfăşoare programe proprii, adaptate condiţiilor speciale ale festivalului”, a declarat Camelia Lepedus-Sisko, PR în cadrul Festivalului Peninsula.

În procesul de selecţie organizatorii vor acorda prioritate acelor idei şi oferte care implică în mod activ participanţii la festival şi nu se rezumă numai la prezenţa pe teritoriul Peninsula PARK ci „intră şi în mulţime” cu acţiunile lor. Cei interesaţi pot citi online şi descărca anunţul de participare şi ghidul de aplicare online pe www.peninsula.ro. Termenul limită de depunere a intenţiilor de participare este de 30 iunie, până la ora 16.00.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite