Târgu-Mureş:Noi audieri în "Procesul Permiselor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei dintre inculpaţii din dosarul filierei de eliberare frauduloasă a permiselor auto din Argeş vor fi reaudiaţi. Solicitarea a fost formulată de avocaţii apărării, pentru lămurirea unor neconcordanţe dintre declaraţiile unor martori audiaţi deja şi aceştia.

Cei trei inculpaţi sunt fostul şef al Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule (SPCRPCIV) Argeş, comisar-şef Gheorghe Codruţ Vlăsceanu, fostul şef al postului de Poliţie din comuna argeşeană Băbana, Laurenţiu Georgel Neagoe, plus Nicolae Anghel.

Judecătorul de la Curtea de Apel Târgu Mureş, Mihaela Creţu, nu a precizat data la care cei trei vor fi reaudiaţi şi a stabilit ca viitor termen de judecată data de 8 februarie, ora 13.00.

În plus, ca urmare a numărului mare de martori propuşi de apărători ca probe în apărarea inculpaţilor (28 în cazul lui Vlăsceanu şi alţi aproximativ 20 pentru ceilalţi inculpaţi n.r.), judecătorul a precizat că este posibil ca din luna februarie să stabilească în jur de trei şedinţe de judecată pe săptămână.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite