Târgu-Mureş:Noapte electronică în clubul Downtown

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lejoix
Lejoix

Moş Niculae soseşte sâmbătă seara pentru amatorii de drum&bass din Mureş. DJ-ii mureşeni Sauce, A-tesz şi Lejoix vor mixa mâine seară în localul situat în centrul oraşului.

Clubul Downtown organizează o petrecere de „Moş Niculae” pe ritmuri electronice mixate de DJ mureşeni, mâine seară de la ora 22.00. Rând pe rând vor încinge atmosfera DJ Sauce, A-Tezs şi Lejoix, astfel că mureşenii care iubesc genurile breakbeat, drum&bass, dar şi funk şi hip-hop, vor avea parte de distracţie cât cuprinde. „Eu mă voi axa pe muzica funk şi pe hip-hop clasic. Cu siguranţă clubul va fi arhiplin, aşadar e datoria noastră, a DJ-ilor, să le oferim celor prezenţi cele mai reuşite piese cu putinţă. Mureşenii nu prea au posibilitatea să se simtă bine cu adevărat, fără fiţe, astfel că petrecerea de mâine seară va fi un cadou frumos de Moş Niculae”, ne-a declarat Paul Toma, cunoscut în lumea muzicii ca DJ Sauce. Distracţia va dura până la primele ore ale dimineţii, când majoritatea celor prezenţi vor putea liniştiţi să îşi exercite dreptul de vot.

Gratis pentru fete
Preţul unui bilet de intrare la eveniment este de 5 lei pentru bărbaţi, în timp ce fetele se vor bucura de gratuitate la intrarea în club. Organizatorii le-au pregătit petrecăreţilor oferte speciale la băutură. Evenimentul face parte din seria de petreceri „Downsound”, menite să ofere publicului mureşean o alternativă la oferta existentă pe piaţa cluburilor mureşene.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite