Târgu-Mureş: Narcis Ianău vrea să se lanseze în politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul cantautor Narcis Iustin Ianău, câştigătorul locului II al concursului "Românii au talent" a precizat într-o conferinţă de presă că, dacă nu va continua să cânte, se gândeşte să urmeze o carieră în politică.

Potrivit artistului, muzica este pe primul loc în viaţa sa acum, dar pe viitor se gândeşte şi la soluţii de rezervă. "Mă gândesc la o carieră în muzică dar nu mă bazez doar pe asta. Încerc să învăţ şi alte  lucruri, să mă perfecţionez şi în alte domenii, pentru că în muzică ţi se pot produce noduli la gât, poţi răguşi sau ţi se poate schimba vocea. Vreau să mă perfecţionez în politică sau  în arta culinară. S-ar putea să dau la facultatea de Politologie, iar pe lângă facultate să  urmez şi Conservatorul. Nu ştiu ce-mi rezervă viitorul", a spus tânărul.

Narcis a precizat presei că deocamdată are rezultate bune la şcoală, chiar dacă îi e greu să se împartă între cursuri şi concerte. Cât despre dragoste, artistul nu o consideră o prioritate acum. "Nu mă grăbesc să am o iubită. Trebuie să mai cresc un pic. Sunt prieten cu o fată dar nu e  ceva realistic, să zic aşa. E o colegă de şcoală, ea mă iubeşte foarte mult. Nu ştiu cum mă  privesc fetele acum. Nu-mi pot imagina cum gândesc fetele", spune artistul.

Narcis Ianău a fost prezent aseară la Târgu-Mureş, unde a susţinut un recital în deschiderea concertului Reginei muzicii disco a anilor'80, SANDRA.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite