Târgu-Mureş:Muzicienii de la “Johann Strauss Ensemble” colindă la Palatul Culturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muzică simfonică la Palatul Culturii
Muzică simfonică la Palatul Culturii

Spectacolul „Christmas in Vienna” va avea loc diseară, de la ora 19.00, în Sala Mare a Palatului Culturii. Cunoscuţii muzicieni austrieci de la “Johann Strauss Ensemble” revin astfel în Târgu-Mureş, după ce în urmă cu un an au încântat iubitorii de spectacole simfonice din oraşul nostru cu un recital intitulat “Vienna Magic”.

Prim solistul şi dirijorul acestui concert va fi concertmaster-ul orchestrei palatului Schonbrunn din Viena, Russell McGregor. Din repertoriul acestui concert nu vor lipsi lucrări compuse de Johann Strauss I şi II, de Franz Lehar, Julius Fucik, precum şi teme de Crăciun ale lui Johann Sebastian Bach şi compoziţii de Mozart, Beethoven sau Schubert. Până în prezent, austriecii au concertat cu succes la Paris, Londra, Monaco, Madrid, Roma, Viena, Salzburg sau Tokyo.


70 de lei, cel mai ieftin bilet


Mureşenii care vor să asiste la concertul din această seară îşi pot cumpăra tichetele de intrare de la casele de bilete ale Palatului Culturii. Cele mai ieftine bilete la spectacol costă 70 de lei, la galerie. Un bilet în sală poate fi cumpărat cu 100 de lei, în timp ce unul la lojă costă 150 de lei bucata.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite