Târgu-Mureş: Muzica rock şi cea blues se aud live în Jazz&Blues Club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii vor avea parte de muzică de calitate chiar la ei acasă. Seara de duminică va fi acaparată de concerte live în clubul mureşean de pe strada Sinaia.

În ambele săli ale clubului Jazz&Blues sunt programate concerte de rock (în spaţiul pentru fumători n.r.) şi de muzică blues (în Salonul Piano, pentru nefumători n.r.).

Fanii muzicii rock vor avea motive de bucurie odată cu debutul concertelor trupelor locale Virus, Elendil, Detox, Backlash, Guillotine şi Subcultura. De la ora 19.00, băieţii vor electriza atmosfera din clubul mureşean cu piese metal şi hardcore din repertoriul propriu. Între altele, formaţia Virus va cânta live piesa „Viaţa ca un film”, una dintre cele mai cunoscute ale trupei.

Şi cum după o porţie sănătoasă de rock, merge perfect un sunet mai lin, relaxant, începând cu ora 20.00, formaţia Bega Blues Band din Timişoara va susţine un concert live cu hituri de muzică blues.

Trupa alcătuită din Maria Chioran, solist vocal, Johny Bota, la bass,Tony Kuhn, la clape, Lică Dolga, la tobe, Lucian Nagy, la saxofon şi Alex Man, la chitară, vor încânta asistenţa cu piese de suflet, ideale pentru o seară de duminică plină de melancolia toamnei. Chitaristul Alex Man a mai fost prezent în clubul mureşean în luna mai, când concertul său s-a bucurat de o asistenţă numeroasă.

„Jazzul devine încet, dar sigur, o muzică cultă. Mă bucur de fiecare dată când ajung într-un local şi apar acei oameni cu adevărat dedicaţi acestei muzici, care este ca un joc de şah. Ştii cum începe dar nu ştii cum se va termina”, declară acesta.

Biletele costă 10 lei şi pot fi achiziţionate numai la intrarea în club. Rezervări pot fi făcute la numărul de telefon 0724 400.322.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite