Târgu-Mureş: Mureşenii încearcă să se răcorească în complexul "Weekend"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu rogojina şi loţiunea de plajă în geantă, domnişoarele s-au grăbit să prindă primul bronz al verii. Dacă tot s-a anunţat un sfârşit de săptămână canicular, mureşenii au părăsit agitaţia din oraş, pentru o baie răcoritoare în ştrand.

Dacă meteorologii au anunţat un sfârşit de săptămână cu temperaturi ridicate şi  soare puternic, mureşenii nu au stat prea mult pe gânduri, şi-au luat familia ori prietenii şi s-au răcorit la bazinele din Complexul Weekend.

„Este prima dată când vin aici în acest an. Locul de muncă este stresant, iar activităţile mă încarcă mult. Am venit să îmi petrec întreaga zi la plajă. Este un loc frumos şi îngrijit, iar apa este curată tot timpul“, a spus Ramona Mureşan, asistent manager. Nici cei mici nu s-au lăsat mai prejos şi s-au bălăcit cu poftă în bazinele amenajate special pentru ei. Cei mai curajoşi s-au aventurat pe toboganele cu apă.

Paradă de costume de baie

Băieţii au privit nestingheriţi la fetele care nu s-au sfiit şi au renunţat la rochiţe pentru a lăsa loc costumelor de baie. Domnişoarele au ştiut cum să atragă şi cele mai pretenţioase priviri, plimbându-se de mână în jurul bazinelor.

Pe căldura asta nu poţi face altceva decât să te aşezi la umbră şi să bei ceva rece. Sunt aici cu prietenii mei încă de dimineaţă. Soarele este insuportabil în oraş, mai ales că sunt betoane peste tot. Am făcut o baie şi acum beau un cocktail cu gheaţă. Mai târziu vom merge din nou la bazine. Vom sta aici toată ziua“, a declarat Dan Câmpean, fotograf de meserie.       

Distracţie pentru toate gusturile

Complexul „Mureşul“, sau „Weekend“, cum îi spun mureşenii, e dotat cu cinci bazine cu apă, dotate cu duşuri, spaţiu de joacă pentru copii, spaţii verzi pentru plajă, dar şi un bazin pentru plimbare cu barca. „Vin des aici cu prietenele, iar acum, că am asbolvit facultatea, voi avea timp mai mult să mă relaxez. Îmi place mult să înot, să ascult muzică şi să stau la soare“, spune Roxana Alioanei, absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie.

Biletul de intrate în este de cinci lei pentru adulţi şi doi lei pentru copii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite