Târgu-Mureş: Moarte groaznică pentru un tânăr de 19 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani a fost ucis într-un mod sălbatic de un rival în dragoste.Ucigaşul n-a mai putut răbda umilinţa de a fi părăsit de concubină pentru un băiat mai tânăr. Acul familia băiatului se pregăteşte de înmormântare.

Micloş Ioan, un mureşean de 49 de ani a ajuns aseară în arest după ce vineri în jurul orei 22.00, l-a ucis cu 20 de lovituri de cuţit pe Kovacs Jozsef Attila, un tânăr de 19 ani. Motivul cumplitului gest ar fi gelozia. Dacă va fi găsit vinovat la proces, bărbatul riscă 25 de ani de închisoare pentru omor.

Dragoste nebună

Kovacs Jozsef Attila, Ioco, cum îi spuneau apropiaţii, era un tânăr liniştit, elev la Grupul Şcolar „Ghoerghe Şincai” din Târgu-Mureş. Viaţa i s-a schimbat însă atunci când a s-a îndrăgostit de Rozalia Soos, o mureşeancă de 40 de ani. Deşi femeia avea o relaţie de 14 ani cu Micloş Ioan, cu care avea şi o fetiţă de 11 ani, iar diferenţa de vârstă dintre cei doi era de peste 20 de ani, nimic n-a mai contat pentru cei doi îndrăgostiţi.

Tânărul simţea nevoie de afecţiune, mai ales că rămăsese orfan de mic, iar la 77 de ani bunica sa era pentru el şi mamă şi tată. „Iotoco nu avea părinţi. Eu l-am crescut cum am putut de când avea trei anişori. Îl iubeam ca pe propriul meu copil. A fost pentru toată lumea ca lumina ochilor...ioi dragul de el. Toată lumea a spus ce copil a fost bun a fost”, spune plângând bătrâna.

Veste cumplită

Bunica băiatului nu se mai poate opri din plâns de când a aflat că nepotul său nu mai trăieşte. Îşi aminteşte şi acum ultimele cuvinte pe care i le-a spus înainte să plece vineri de acasă, ultima privire, ultimul gest. Atunci când a aflat de tragedie, femeia a avut nevoie de intervenţia medicilor pentru a se putea calma.

„Când a ieşit ultima oară din casă mi-a spus că pleacă la un văr, care sărbătoreşte ziua fetiţei sale şi să nu-i fac nimic de mâncare. Apoi am aflat că a murit. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Eu mă tot uit la hainele lui, la bicicleta lui şi tot aştept să se întoarcă acasă şi el nu mai vine”, spune plângând bunica băiatului.

De când a aflat ce s-a întâmplat cu nepotul ei, bătrâna se gândeşte la femeia de care acesta era îndrăgostit, dar despre care nu ştia nimic. „N-am văzut-o niciodată, nu a fost cu ea la noi acasă. El spunea mereu că nu vrea familie şi nu venea cu fete acasă. Singurele fete pe care le cunoşteam şi eu erau colegele lui de şcoală”, spune plângând bătrâna. Acum femeia nu mai are decât fotografiile cu nepotul său şi o mare durere în suflet. Familia şi prietenii se pregătesc acum de înmormântare.

Crimă oribilă

Tânărul Kovacs Joszef Attila a murit vineri seara în jurul orei 22.00 pe strada Voinicenilor, ucis cu 20 de lovituri de cuţit de mureşeanul Micloş Ioan, concubinul Rozaliei Soos, femeia pe care tânărul o iubea.

Agresorul aştia că femeia urma să iasă de la serviciu în acea seară şi vâzând-o împreună cu tânărul său iubit, bărbatul orbit de gelozie, s-a năpustit asupra rivalului său. „Agresorul i-a aplicat victimei 20 de lovituri de cuţit, iar aceasta a decedat pe loc”, a spus Dan Oltean, procuror criminalist. Rozalia Soos a intervenit să-i despartă pe cei doi şi s-a ales cu o tăietură superficială la antebraţ. Agresorul a fost reţinut de poliţişti, iar acum este în arest preventiv.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite