Târgu-Mureş: Ministrul Transporturilor, noul cetăţean Pro Urbe al oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu va primi distincţia de cetăţean Pro Urbe al oraşului. Decizia a fost anunţată de primarul Dorin Florea.

Ministrul Transporturilor Anca Boagiu va fi noul cetăţean Pro Urbe al oraşului. Anunţul a fost făcut de primarul Dorin Florea şi vine ca o răsplată "pentru deciziile istorice pe care le-a luat pentru Târgu-Mureş".

"Peste două săptămâni când vor fi Zilele Oraşului sperăm că doamna ministru să ne onoreze cu prezenţa pentru a-şi lua premiul", a spus Florea.

Un a dintre "deciziile istorice" luată de ministrul Anca Boagiu a fost cea de mutare a Aeroclubului mureşean. "Am luat decizii care favorizează dezvoltarea economică a oraşului în perioada următoare. Prima a fost mutarea aeroclubului într-o altă altă locaţie astfel încât investiţia IBM să poată fi realizată în timpul cel mai scurt, iar graficul stabilit să fie dezvoltat", a precizat ministrul.

Cea de-a doua decizie vizează mutarea căii ferate din oraş. "În perspectivă avem deja în lucru studiile pentru a vedea cum va fi mutată calea ferată din oraş, astfel încât municipiul să se dezvolte fără a fi împiedicat de existenţa căii ferate", a mai spus ministrul.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite