Târgu-Mureş:Minerale şi pietre semipreţioase expuse la Muzeul Etnografic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziţia Mineralia
Expoziţia Mineralia

Mureşenii pot admira şi cumpăra în acest sfârşit de săptămână cele mai rare şi frumoase geme, fosile, pietre semipreţioase şi bijuterii.

Ediţia a cincea a expoziţiei Mineralia va fi deschisă publicului până duminică inclusiv, la parterul Muzeului de Etnografie din centrul oraşului. În cadrul Mineralia sunt prezentate şi oferite spre vânzare o mare diversitate de bijuterii, cum ar fi cele unicat, din pietre naturale, sidef, corali, perle sau chihlimbar, pietre semipreţioase, cristale, colecţii de minerale, geme, fosile şi produse ornamentale din piatră. Mineralele expuse provin din lumea întreagă, chiar şi din locuri exotice precum Brazilia, Noua Zeelandă sau Congo. Expoziţia este organizată cu colecţionarii şi pasionaţii de lumea minerală din România şi s-a bucurat de un real succes în Târgu-Mureş, în ediţiile precedente.

Stand de carte

În cazul în care veţi dori să vă îmbogăţiţi cunoştinţele de mineralogie, organizatorii au pus la dispoziţia vizitatorilor un stand de cărţi, enciclopedii şi publicaţii româneşti de specialitateşi publicaţii despre arta bijuteriilor din pietre.
Expoziţia poate fi vizitată mâine de la ora 10.00 până la ora 19.00, iar duminică între 10.00 şi 18.00. Intrarea la Mineralia costă un leu.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite