Târgu-Mureş:Mesmer şi Tomasan vor electriza clubul Avi-Cola

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alături de cei doi, vor urca la platane DJ Addo şi DJ Sumecz. „Different Style Party”-ul din Avi-Cola face parte din ciclul de petreceri electronice mureşene Downsound.

Mureşenii care se dau în vânt după muzica electronică vor avea parte mâine seară de la ora 22.00 de o petrecere pe gustul lor, în clubul Avi-Cola. „Different Style Party” îi va aduce în faţa mureşenilor pe doi dintre cei mai activi DJ şi producători de muzică electronică din România, Mesmer şi Tomasan, alături de doi dintre cei mai apreciaţi DJ mureşeni, Addo şi Sumecz.

Cu un mod de abordare original şi un stil propriu, intitulat de fani „oldschool meets nuschool breaks”, Mesmer pune România pe harta internaţională a muzicii breakbeat. Piesele create de el au la bază credinţa sa că breakbeat-ul este un stil puternic, foarte imaginativ şi profund. Tomasan este unul dintre cei mai activi DJ din România. A mixat în majoritatea cluburilor din Bucureşti şi din ţară şi a fost invitat la 5 mari festivaluri de muzică electronică organizate în România: Cokelive Peninsula, Summer Break, Delahoya, 48H şi Get Out.

Pe lângă cei doi, Sumecz şi Addo vor completa meniul petrecerii cu stiluri diferite de muzică electronică. „Le voi oferi tuturor celor prezenţi un mix pe bază de house şi genuri adiacente acestuia, stil muzical promovat puternic de către brandul Downsound la evenimentele muzicale din clubul Avi-Cola. Cu siguranţă party-ul va fi un real succes”, ne-a declarat Andrei „Addo” Ştefan. Organizatorii au pregătit „oferte de criză” la preţul băuturilor servite la bar.

Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei, iar petrecerea va ţine treaz publicul, pe ritmuri electronice, până dimineaţa.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite