Târgu-Mureş:„Masacru” muzical cu Dudu şi MC Tina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a treia ediţie a petrecerii „Valentine's Day Massacr3” va avea loc sâmbătă în Sala A.S.A. Invitaţii speciali vor fi Dudu & Tina, unul dintre cele mai cunoscute duo-uri de muzică electronică din România.

Mureşenii care iubesc muzica electronică vor avea parte de un veritabil festin de drum&bass, breakbeat şi dubstep în Sala A.S.A, din centrul oraşului, începând cu ora 22.00. Alături de Dudu & Tina, pe scenă vor mixa NewGotti, Acqzuel şi Luke, petrecerea urmând a se încheia la primele ore ale dimineţii.

Aşa cum v-am obisnuit, în apropierea zilei îndrăgostiţilor revenim cu o petrecere care a ajuns la cea de-a 3-a ediţie: Valentine's Day Massacr3. DJ-ii prezenţi la party au putut fi ascultaţi atât la Festivalul Get Out, cât şi la diferite evenimente organizate noi, unde de fiecare dată au fost petreceri nebune. Dudu va mixa drum&bass de cea mai bună calitate, MC Tina îl va completa vocal, iar NewGotti va intări seara cu dubstep, breaks, electro şi techno. Warm-up-ul şi after-party-ul vor fi asigurate de Acqzuel şi Luke, cel din urmă fiind un debutant la petrecerile DownSounD”, ne-a declarat Janosi Zsolt, de la DownSounD Crew, organizatorii petrecerii.

Istorie de „dnb” românesc cu Dudu şi Tina

Timişoreanul Dudu este considerat a fi unul dintre artizanii muzicii electronice underground, în special drum&bass, din România. Având-o alături pe MC Tina, acesta a mixat pe scenă alături de DJ consacraţi din Europa, precum Klute, Nookie, Contour, Deeizm sau Kabuki. MC Tina este extrem de iubită de publicul care gustă liquid drum&bass, datorită vocii ei şi a faptului că reuşeşte să aducă o puternică notă de feminitate unui gen aparent agresiv. Pentru ca cei de la DownSounD să poată organiza şi în viitor petreceri electronice, intrarea la eveniment va fi de 10 lei. Sunt aşteptaţi peste 300 de mureşeni la party-ul din Sala A.S.A.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite