Târgu-Mureş:„Masacru” muzical de Valentine’s Day în Downtown

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DJ Sauce vă aşteaptă în Downtown
DJ Sauce vă aşteaptă în Downtown

Mureşenii care doresc să intre în ziua îndrăgostiţilor pe ritmuri electronice vor avea parte mâine de un party senzaţional. DJ Sauce şi DJ Limun vor face show concomitent la patru platane, în timp ce Bread&Butter va aduce muzică proaspătă de pe toate continentele.

Petrecerea “Valentine’s Day Massacre” va avea loc mâine seară de la ora 22.00 în localul Downtown, din centrul Târgu-Mureşului. Petrecerea este una de tradiţie în clubul mureşean, însă anul acesta organizatorii de la Downsound aduc în faţa fanilor muzicii electronice nume mari ale DJ-ingului din România: DJ Limun şi Bread&Butter. Pentru început, Limun şi Sauce vor încânta publicul cu un mix back-to-back (în care DJ-ii mixează în direct şi concomitent, amândoi fiind prezenţi la platane n.r.) la patru platane. „Alături de Limun am pregătit un mix cu totul special pentru cei prezenţi la petrecere. Voi mixa piese de funk, hip-hop şi dubstep, cu diverse influenţe şi sunt sigur că toţi cei care aleg să serbeze Valentine’s Day alături de noi, nu vor regreta”, ne-a declarat Toma Paul, cunoscut ca DJ Sauce.


“Pâine şi unt” la platane


Arădenii de la Bread&Butter sosesc la Târgu-Mureş pentru prima oară după ce au participat la Festivalul Get Out! din vara anului trecut. Aceştia vor mixa după duo-ul format de Sauce şi Limun şi au pregătit un playlist alcătuit din piese aparţinând tuturor genurilor electronice în vogă la ora actuală. Petrecerea va fi încheiată de DJ Shiver, care până duminică dimineaţa se va asigura că nimeni nu doarme, pe ritmuri de drum&bass.

Un bilet la “Valentine’s Day Massacre” costă 5 lei, iar acestea vor fi achiziţionate numai la intrarea în club, după ora 21.00. La bar, mureşenii prezenţi la petrecere vor avea parte de oferte speciale la băuturile alcoolice şi răcoritoare.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite