Târgu-Mureş: Lokodi vrea demisia directorului Aeroportului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lokodi Edita i-a cerut demisia directorului Aeroportului
Lokodi Edita i-a cerut demisia directorului Aeroportului

Conducerea Consiliului Judeţean a descoperit o serie de nereguli în urma controalelor efectuate la Aeroport.

Preşedintele Consiliului Judeţean i-a cerut demisia directorului Aeroportului „Transilvania“, Ştefan Runcan, pe care îl acuză de management defectuos.

Scandalul a pornit de la o serie de verificări pe care conducerea CJ le-a efectuat la Aeroport în ultima perioadă. Neregulile constatea le-au fost prezentate consilierilor judeţeni chiar în şedinţa de ieri. Cea mai gravă acuzaţie adusă directorului se referă la întârzierea nejustificată a finalizării unor lucrări de modernizare şi extindere a clădirii în care funcţionează Aeroportul. „Cât timp am lipsit fiind plecată în concediu, s-a semnat un act adiţional la contractul de execuţie, care prevedea în loc de data stabilită iniţial, ca termen de finalizare ziua de 30 iunie. Eu sunt sigură că în 30 iunie lucrarea nu va fi finalizată nici dacă muncitorii lucrează acolo zi şi noapte“, a spus Lokodi. Acesta i-a cerut lui Runcan să-şi prezinte demisia dacă lucrarea nu va fi gata la timp.

Directorul Aeroportului se apără spunând că de întârzierea lucrărilor se face vinovat constructorul. „Lucrările au fost contractate anul trecut şi au început târziu, spre finele anului. Nimeni nu se aştepta ca lucrarea să nu fie gata. Luna trecută s-a decis că la lucrările contractate mai sunt de făcut şi alte lucrări suplimentare, care sunt în execuţie şi se vor finaliza“, a spus Runcan.

În ceea ce priveşte solicitarea demisiei, Runcan n-a dat încă un răspuns clar. În ultimna şedinţă de CJ, consilierii au votat suplimentarea bugetului Aeroportului cu încă 3.844.000 de lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite