Târgu-Mureş:Locuri de muncă în medicină, la Centrul Militar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai învăţământului postliceal de specialitate şi să deţină un atestat de liberă practică. A început perioada de depunere a dosarelor pentru mureşenii care doresc să devină subofiţeri sanitari ai Institutului Medico Militar.

Mureşenii absolvenţi ai unei şcoli postliceale de asistenţă medicală pot începe o carieră în medicina militară. Centrul Militar Judeţean Mureş a iniţiat campania de depunere a dosarelor pentru cele 30 de posturi vacante (28 pentru băieţi şi 2 pentru fete n.r.) pentru postul de subofiţer medical.

Cei care doresc să îşi depună dosarele trebuie să fie absolvenţi ai învăţământului postliceal de specialitate, cu certificat de absolvire sau competenţă profesională pentru specialitatea de asistent medical generalist şi să posede atestat de liberă practică.

În plus, candidaţii trebuie să aibă cetăţenie română şi domiciliul stabil în România de cel puţin 6 luni, să nu fi fost condamnaţi penal şi să nu fie în curs de urmărire penală, să aibă vârsta de cel mult 30 de ani împliniţi în anul 2010, să fie apţi din punct de vedere medical şi să aibă o dezvoltare fizică armonioasă”, ne-a declarat Cristian Cioba, ofiţer de relaţii cu presa în cadrul CMJ Mureş.

Depunerea dosarelor se face până în data de 9 august, iar pe baza acestora se va face selecţia în vederea participării la cursul de formare a subofiţerilor. Perioada de selecţie eliminatorie este 9 august-20 august iar perioada de desfăşurare a concursului de admitere este 6 septembrie-12 septembrie 2010. Relaţii suplimentare privind conţinutul dosarului de candidat, probele de selecţie eliminatorii şi probele de admitere pot fi obţinute la Biroul de Informare Recrutare, cu sediul la CMJ, de pe strada Rozelor, sau la numărul de telefon 0265 217.751.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite