Târgu-Mureş: Licitaţie pentru pasajul din Piaţa Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Târgu-Mureş a scos la licitaţie publică deschisă, cu strigare, spaţiile situate în pasajul subteran din Piaţa Victoriei numărul 14, în vederea selectării unui administrator unic.

Documentaţia poate fi obţinută la Serviciul Concesionări, Închirieri, Vânzări şi Respectarea Disciplinei Contractuale din cadrul Primăriei Târgu-Mureş. Plata documentaţiei de licitaţie, în valoare de 20 de lei, se face la casieria Primăriei până la data de 23 septembrie 2010, ora 12.00. Licitaţia va avea loc în data de 24 septembrie la sediul Primăriei municipiului Târgu-Mureş din Piaţa Victoriei numărul 3, camera 45.

Administratorul va avea o serie de obligaţii


Pasajul subteran din Târgu-Mureş are o istorie vastă. Şantierul de lucrări a fost deschis încă de pe vremea comunismului, apoi abandonat şi redeschis după 1993, apoi din nou abandonat. A fost redeschis, din nou în 2003 şi inaugurat în anul 2008. A rămas, însă, cu doar trei ieşiri din cele patru anunţate în proiectul iniţial. Acum Primăria Târgu-Mureş scoate la licitaţie spaţiile situate în pasajul subteran. Administratorul care va prelua pasajul va avea o serie de obligaţii. Acesta va avea obligaţia construirii unui amplasament pentru persoanele cu dizabilităţi şi o copertină pentru intrarea în pasaj.

Cheltuielile vor fi suportate de persoana care efectuează lucrările. După doi ani de dispute, Consiliul Local municipal Târgu-Mureş a decis să caute un administrator pentru spaţiile situate în pasajul subteran. Acesta va plăti 20% din suma de bani pe care o va încasa pe chirie, lunar. Suprafaţa pasajului subteran din Târgu-Mureş este de aproximativ 2.300 metri pătraţi.

Dacă nu se va găsi un administrator pentru pasajul subteran, consilierii au căzut de acord să îl treacă în administrarea S.C. Locativ S.A.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite