Târgu-Mureş:Liber la bilete de autobus compensate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi, pensionarii mureşeni îşi pot procura biletele compensate cu 50% pentru liniile de transport în comun.

În plus, biletele compensate achiziţionate în al doilea semestru al anului 2010  sunt valabile până în data de 16 ianuarie. În conformitate cu HCL nr. 425 din 18 decembrie 2007, pensionarii târgumureşeni cu vârsta sub 55 de ani, beneficiază lunar de 20 de călătorii subvenţionate cu 50% din bugetul local. 

Biletele compensate se eliberează semestrial, începând din lunile ianuarie şi iulie, achitând 50% din contravaloarea biletelor. Astăzi este prima zi din an în care pensionarii îşi pot procura biletele la preţ redus, de la chioşcurile societăţii de transport local Siletina Impex SRL din Piaţa Trandafirilor, Cartierele Dâmbu Pietros şi Tudor  Vladimirescu, precum şi în zona complexului comercial E.R.P. Biletele compensate se eliberează  pe baza cuponului de pensie din luna decembrie 2010 şi  buletin de identitate (original şi copie xerox n.r.).

Elevii beneficiază de gratuitate pe liniile de transport în comun, iar abonamentele eliberate în această perioadă, valabile până în data de 31 martie inclusiv, se pot folosi doar în zilele lucrătoare, între orele 06.00 şi 20.00.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite