Târgu-Mureş:Legendara trupă RIFF concertează la Teatrul Ariel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Riff concertează diseară la Ariel
Riff concertează diseară la Ariel

Formaţia sibiană de muzică rock RIFF va susţine în această seară de la ora 19 un concert-eveniment de excepţie la Târgu-Mureş, în sala Teatrului Ariel. Concertul face parte din turneul aniversar al trupei, „Nerostitele cuvinte”.

RIFF înseamnă 40 de ani pe scena muzicii rock româneşti împliniţi în acest an, 10 albume muzicale editate şi de un real succes pe piaţă, peste 3.500 de concerte atât în ţară, cât şi în Europa şi foarte multe piese care au încântat publicul, precum: Ana-Maria, În loc de bun rămas, Regele şoselei, Doi străini, A trecut vara, Un joc a fost, Primii paşi, Povestea lor, Cercul vieţii.Pe mureşenii care apreciază stilul rock îi aşteaptă un show live incendiar, deoarece RIFF este cunoscută ca fiind una dintre cele mai  apreciate trupe pentru calitatea şi prospeţimea muzicii lor, prestaţia artistică şi spectacolul scenic de excepţie.


Bilete şi prin mail


Mureşenii care doresc să asiste la concertul din această seară îşi pot procura biletele direct de la casieria sălii de spectacol sau la adresa de mail contact@riff-grup.ro, pe care pot fi efectuate rezervări de tichete. Preţul biletelor de categoria I este de 20 de lei, în timp ce unul de categoria a II-a costă 15 lei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite