Târgu-Mureş: Jefuiţi de falşi angajaţi ai Primăriei şi E.ON Gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii îi caută pe suspecţi foto Arhivă
Poliţiştii îi caută pe suspecţi foto Arhivă

Trei bătrâni din Târgu-Mureş au sesizat Poliţia după ce au fost jefuiţi de persoanbe care susţineau că sunt angajaţii Primăriei sau a companiei E.ON Gaz.

Potrivit Mediafax, printre victime se numără două bărâne în vârstă de 82, respectiv 84 de ani, cărora o femeie li s-a prezentat ca fiind angajată a Primăriei municipiului Târgu- Mureş şi, sub pretextul că nu trebuie să mai achite contravaloarea facturilor de electricitate şi profitând de neatenţia lor, le-a furat poşetele în care aveau documente de identitate şi diferite sume de bani.

De asemenea, un bătrân de 86 de ani a sesizat Poliţia Târgu-Mureş că doi bărbaţi în vârstă de aproximativ 30 ani s-au prezentat drept angajaţi ai Companiei E.On Gaz şi, sub pretextul că vor să verifice instalaţia de gaz sau coşurile de fum, profitând de neatenţia lui, i-au furat dintr-un sertar suma de 4.000 de lei şi 500 de euro.

Potrivit poliţiştilor, aceste cazuri nu sunt singulare. "De câteva luni au apărut aceste cazuri, colegii noştri lucrează intens şi sperăm să îi identificăm în cel mai scurt timp, chiar dacă nu putem vorbi totuşi de un fenomen", a precizat subcomisarul Tiberiu Comşa, din cadrul IPJ Mureş.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite