Târgu-Mureş:Jay Bliss încântă pe ritmuri electronice în Club Avi-Cola

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jay Bliss mixează în Avi-Cola
Jay Bliss mixează în Avi-Cola

Unul dintre DJ-ii de top din România va fi prezent în această seară în clubul de pe strada Poştei. După 10 ani de mixuri şi participări la evenimente din ţară şi străinătate, sibianul va oferi un show de neuitat la Târgu-Mureş

Club Avi-Cola din Târgu-Mureş îl va avea ca invitat la petrecerea din această seară pe Jay Bliss, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ de muzică electronică din România. Începuturile acestuia în industria muzicală poartă amprenta underground-ului.

A început să mixeze în 2000, odată cu organizarea de petreceri underground în Sibiu, iar timp de 3 ani a câştigat experienţă şi susţinători pe plan local la petrecerea săptămânală de techno organizată de el. A fost invitat sau a făcut parte din organizarea tuturor evenimentelor legate de muzica electronică din aceea perioadă, în oraşul său de baştină. Pasionat de muzica adevărată, Jay înfiinţează un magazin de vinyl-uri, alături de un bun prieten, Markus Homm, iar în 2005 şi 2006 e nominalizat de cei de la Nights.ro pentru premiul de “Best newcomer of the year” (cel mai bun “nou-venit” în peisajul muzical al anului respectiv n.r.).

Anul trecut a înfiinţat  proiectul Hermannstadt Collective împreuna cu Mihai Popoviciu, pentru care primeşte susţinere din partea multor artişti internaţionali precum Reboot, Martin Landsky, Simon Baker, Patrick Graser, Valentino Kanzyani, Alex Flisch, Ryan Crosson şi Lauhaus. Jay Bliss este un nume cunoscut atât în România, cât şi în Olanda, fiind prezent la multe evenimente cu muzică electronică, în special la Amsterdam.

Biletele la petrecerea din Avi-Cola costă 10 lei şi pot fi achiziţionate numai la intrarea în club. Rezervări pot fi făcute la numărul de telefon 0745 053.527.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite