Târgu-Mureş:Iubitorii baschetului „de stradă” îşi dau întâlnire la Romulus Guga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Distracţia cu aromă de „coş de trei puncte” se va lăsa cu premii în echipamente sportive şi excursii în Europa. Cel mai important turneu de Streetball organizat la Târgu-Mureş va avea loc sâmbătă pe terenurile Gimnaziului Romulus Guga.

Mureşenii pasionaţi de mişcare, sport în general şi baschet în mod special, au posibilitatea să se întreacă în cea mai importantă competiţie de Streetball organizată în oraşul nostru. Clubul sportiv Gladius, în parteneriat cu Asociaţia Studcard, organizează turneul care va debuta sâmbătă de la ora 10.00 pe terenurile din curtea Gimnaziului Romuls Guga şi al cărui principal scop este acela de a-i dezlipi pe tineri de la calculator pentru o distracţie pe cinste pe terenul de baschet. „Ne propunem să atragem un număr cât mai mare de participanţi, tineri sau nu, care iubesc baschetul şi care vor să joace în echipă, uitând astfel de stresul cotidian. Baschetul are o tradiţie foarte mare în oraşul nostru şi poate fi considerat chiar un fenomen social, astfel că turneul le oferă mureşenilor ceea ce le place: baschet, bună dispoziţie şi, evident, premii pentru cele mai bune echipe”, ne-a declarat Bogdan Puşcaş, organizator al manifestării.

Vârsta minimă, 14 ani

Orice grup de prieteni poate călca pe urmele lui Jujuan Cooley sau Marius Pociukonis, jucând baschet de plăcere, în curtea şcolii. La turneu se pot înscrie grupuri de minim 3 persoane (se admite şi un al patrulea jucător, de rezervă n.r.). Vârsta minimă a participanţilor, băieţi şi fete, este de 14 ani. Organizatorii le vor oferi acestora toate condiţiile pentru desfăşurarea partidelor, iar turneul se va desfăşura în sistem de grupe, cu sferturi, semifinale şi cele două finale, pentru stabilirea ierarhiei finale. „Cele mai bune echipe vor fi premiate cu excursii în europa, abonamente la sală şi fitness la Gold Gym şi echipamente sportive. Vor avea loc şi probe surpriză, ale căror premii nu le putem divulga, cert e că toată lumea se va distra pe terenul de baschet, sâmbătă”, a completat Puşcaş. Taxa de participare pentru fiecare echipă este de 45 de lei, iar la doi posesori de carduri Studcard în echipă, înscrierea costă doar 30 de lei.

Înscrieri şi la sediul Studcard

Dacă doriţi să participaţi la turneul de Streetball trebuie să vă alegeţi cu grijă coechipierii şi să trimiteţi un email la mures@studcard.ro sau să sunaţi la numărul 0745 276. 865, pentru informaţii suplimentare. Înscrieri se fac şi la sediul Studcard Mureş din holul Casei de Cultură Mihai Eminescu.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite