Târgu-Mureş: Investiţii noi la Aeroportul "Transilvania"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bugetul Aeroportului "Transilvania" s-a mărit cu 308.000 de lei, pentru realizarea unor investiţii de extindere a terminalului pentru zborurile Non-Schengen.

Cea mai mare parte din bani vor fi folosiţi pentru finanţarea investiţiei “Refuncţionalizare fluxuri cu extindere aerogară internă pentru zboruri Non-Schengen”. Costul lucrărilor se ridică la 278.000 de lei. Restul de 30.000 de lei vor fi utilizaţi pentru efectuarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic în vederea extinderii terminalului Non-Schengen.

Consilierii judeţeni au votat în aprilie rectificarea bugetului Aeroportului cu suma de 967.000 de lei pentru realizarea unor investiţii suplimentare. Astfel, vor fi achiziţionate o scară tractabilă pentru pasageri, o bandă transportoare pentru bagaje şi va fi extinsă parcarea auto. Pentru securitate vor fi achiziţionate mai multe aparate de control.

Numeroasele rectificări de buget n-au fost însă pe placul preşedintelui Consiliului Judeţean, Lokodi Edita, dar consilierii au votat acordatea sumelor.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite